Long time no see

 

Inspiration - Nickys.se

 
Tycker vissa av hennes outfits kan bli såå himla fina! Som dem tre ovan, funderar till och med att kolla på koftan med vingarna nån dag, så himla cozy i höst till boots. Sen andra bilden äälskar jag också, den är iof en sommaroutfit men tyckte den var såå fin.
Kram 

6 outfits

 
Här är 6 stycken outfits från sommaren! Eller dem senaset är från skolan men aa. Min favorit är nog den med klänningen, fast jag gillar allihopa! 
Kram 

Barnvakt all night

Hej! Nu är jag hos mina grannar och är barnvakt! Världens underbaraste barn! Ska vara här till nio sen ska jag troligen till Sanna! Mina föräldrar är borta så vill inte vara själv! Plus att jag vill vara med Sansor!
Kram


FALL in love

FALL in love
 Här är ett Kollage på olika höstskor! Åh, vad jag älskar höstmode! Haha! Nej men i år ska jag köpa fler UGGs. Antagligen dem låga mörkblåa och mellan bruna. Ska leta i USA där dem kostar halva priset eller mindre, finns ju så många bra outlets där.annars gillar jag fiorentini skorna väldigt mycket och även minnetonka! Gillar alla helt enkelt! 
Kram 
 

Pattern pants

Tröja GANT // Tröja under Zara // H&M Byxor // Shepards
 
Sorry för usel uppdatering idag, hade verkligen inte mycket att skriva om. Skolan var rätt så seg idag, bara allmänt jobbig liksom. Efter skolan åkte typ halva klassen (dock inte tillsammans) till Täby Centrum för att kolla på den ny öppnade delen. Tycker det var helt ok, eller asså det var sjukt fint men känns så himla annurlunda när man inte känner igen sig. Det har öppnat affärer som Lexington, Odd Molly, Hilfiger osv vilket jag tycker sådär om, Tex odd molly kommer bli ännu mer mainstream nu när det finns där! Aja, vad kan man göra!
 
Nu sitter jag hemma och gör ingeting som vanligt! Jag vet inte, på vardagar har jag typ ingen ork efter skolan utan tycker bara det är skönt att ta det lugnt hela tiden. Får se om jag sticker ut och springer. Det fanns ett dans fuego pass på friskis men Lollo hade skadat sig så hon kunde inte, och Sanna ville inte! Men jag får se hur det blir!
Kram 

Kvällspromenad

Hej! Jag och Sanna tog en liten kvällspromenad för någon timme sen, supermysigt. Hon tog med sig sina hundar Harry och Svea vilket är dem underbaraste hundarna i världen, haha kanske för jag känner dem så himla bra. Nej men vi träffades bara en liten stund och sen hämtade min brorsa mig med moppen för orkade inte gå hem hela vägen själv!
 
Annat än en prommenad har jag inte gjort något särskilt, jag och Sanna stannade en stund och köpte gott från Ica efter skolan. Förresten, om ni har några ideer på något ni vill se eller så, så är det bara att kommentera. Har lite få ideer ibland när man inte har gjort något särskilt!
Kram 
 

Todays details

 

Världens bästa lärare

Ben%20Robertson%20-%20Angels%20(hela%20audition)
 Här är min gamla science lärare och mentor! Han är så himla härlig, orkar knappt se på videon! Älskar hur han fortsätter sjunga oavsett hur mycket dålig kritik han får! Fortsätt så!!
Kram

Ur garderoben: Mina byxor

från vänster uppe: Zara boyfriend // Hollister skinny // Hollister skinny // Abercrombie skinny // Hollister bootcut // Hollister bootcut
Dr.Denim skinny // H&M Skinny // Cheap Monday skinny // Please jeans // Abercrombie skinny // Zara skinny // Zara skinny 
 
Dessa var mina byxor! Som ni kanske kan se så gillar jag verkligen abercrombie och hollister i jeans, tycker dem sitter så himla bra! Annars på lite annurlunda byxor så är det mer blandat! För stunden gillar jag mer "annurlunda" byxor istället för helt vanliga jeans men det är delvis för att jag har tröttnat på dem jag har lite! Ska kolla på nya i Miami eftersom dem är så billiga där!
Kram 
 
 

Pure white

American vintage tröja // ABercrombie byxor // Shepards // Depeche bälte // Armband okänt
 
 
 
 
 
 
 
 

Dream pants

Åhh, älskar dessa bycor från 2 day. Bland annat Zara Larsson har dessa och har sett folk med dem och tycker dem är sååå fina. Dessutom är dem på rea men dem finns tyvärr inte i min storlek... Så om någon vet någon sida som har dessa i typ 24-25 så skulle ni kunna kommentera! Dock borde jag inte köpa mer saker eftersom vi ganska snart ska till USA och där är allt supermycket billigare.
 
Jag är iallafall hemma nu och tar det bara lugnt. Vi har inte fått så mycket alls i skolan än så är ledig för kvällen!
När någon familjemedlem kommer hem så kan dem hjälpa mig och fota dagen outfit! 
Kram 

Matte nails

 Måsste verkligen tipsa om detta! Det funkar verkligen. Av att bara hålla naglarna ovanför kokande vatten så får man helt matta naglar, plus att dem torkar direkt och jag upplever även att färgen är mer stark än när dem torkar "av sig själv". Då brukar dem bli lite mörkare och mindre färgglatt men nu blir dem verkligen så som nagellacket. 
Super tips!
Kram 

Faves from Zara

Var inne på Zara igår och tyckte att Zara barn hade sjukt mycket snyggt, dessutom är det väldigt mycket billigare vilket är superbra. Älskar alltihopa och vill in till stan någon dag och kolla på allt! Vi hann inte så bra igår så det blev bara en snabbtitt. Mina favoriter är nog polotröjan och stövlarna. Det är gummistövlar som liknar vanliga boots. Sjukt snygga och kostar bara 299 kr. 
 
Kappan är dock från dam men testade den igår och är såå kär i den. Perfekt nu för höst och vinter. Dock kostade den ungefär 1200 kr vilket är väldigt dyrt så får se om jag hittar en billigare variant, annars kanske det blir denna!
Kram 

Fall - Winter - Spring - Summer

 
Det blev mössan från FWSS! Jag köpte den inne på Nathalie Schuterman och den kostade 395 kr. Nu ska vi snart sticka iväg till festen.
Kram 

Den lilla svarta

Klänning JC // Kofta Hunky Dory // Tights // Primeboots
 
Nu sitter jag i sängen hemma hos Sanna! Vi har inte gjort något mer än att kollat på lite The mentalist och druckit cola! Verkligen skönt med helg! Men jag sover här inatt för mina föräldrar skulle iväg, sen imorrn blir det stan och sen jobba på en fest!
 
Ha en bra fredag!
Kram 
 
 
 
 
 
 

Gosigaste svea

(Samma som Sanna, haha) 

22 augusti

Please jeans // Gina tricot tröja // Marenas 
Hej! Idag har gått väldigt fort. Vi har haft alla vanliga lektioner men eftersom vi bara går igenom kriterier och sånt så går det ganska fort. Just nu är jag hos Sanna och vi har inte gjort mycket alls. Ska hem snart och äta middag!
Kram 

Marenas abarca

Åhhh, mina nya älsklingar! Ääälskar dem och har velat ha dem länge. Det finns liknande på Scorett men dem fanns inte i min storlek så vart överlycklig när mamma kom hem med dessa! Det är då Marenas Abarca tror jag dem kallas och är som sandaler. Dessa var så mycket skönare än dem från Scorett eftersom det är äkta skinn och det är liksom dem "äkta" sandalerna. Men är som sagt superglad och tacksam och jag kommer nog använda dom så långt in på höstem som möjligt!
Kram 
 

bfriend jeans

Zara jeans // American vintage tröja // Lexington hoodie 
Idag var då första riktiga skoldagen! Faktist helt ok. Det kändes som dagen gick fort även om vi slutade 4! Men vi har haft ganska roliga lektioner, först svenska, engelska, sedan student room priority vilket är när man får spela biljard och massa roliga grejer, sedan efter lunch hade vi SO, Slöjd sedan bild. Så väldigt kul! Efter skolan åkte jag och Sanna och köpte block och glass och satt och åt den. Myysigt!
 
Ikväll ska jag inte göra nåt speciellt, får se om jag kanske sticker ut och springer! Annars ska jag fota en outfit med en poncho som Sara hade frågat om, så det kommer upp imorrn! 
Kram 
 

So simple, so fab

bfriend and ugg
 
Gillade verkligen det här kollaget, bra sätt att matcha bfriend jeans!
 

Kroatien Del 5: Bildbomb

Här är då massa bilder från veckan! Jag vet dock att sko bilden är med två gånger men orkade inte göra om! :)
Kram 
 
 

Fall is just around the corner

 
 

Länkbyte med Anna

Nu tänkte jag göra ett länkbyte med Anna! Hon bor i Göteborg och bloggar om sin vardag, mode och resor! Hon har jättefin stil och uppdaterar ofta! Hon verkar som en jättego tjej så kolla in hennes blogg! Klicka på bilden så kommer ni dit!
Kram 

5.2 km

Hej! Tänkte bara göra ett tidsinställt eftersom jag har skola just nu! Igår blev inte riktigt som det skulle, Lollo kunde inte gymma så stack ut och sprang! Så himla skönt, sprang 5 km på riktigt bra tid faktist. Så det är superskönt! 
 
Det blir väl inte jättemycket bloggning men ska försöka göra "bildbomb" ikväll från kroatien och även dagens outfit! Sen ska även jag och Sanna gymma direkt efter skolan, häärligt! Nej men vi slutar vid 11 så vi är ju inprincip lediga. Sen ikväll ska nog mamma och jag åka en snabbis till täby centrum och köpa almanacka. Annars är det nog inte så mycket. Ha en bra måndag!
Kram 

Ashton Kutcher Speech

Här är ett klipp på Ashton Kutchers tal som han gjorde på Teen choice awards som jag såg på Saras blogg! Tyckte det var sjukt bra och verkligen ett smart sätt att beskriva saker och ting. Verkligen värd att kolla på! 
Kram 

Bestiiee

Gammal bild på mig och lollo 
 
Heejsan! Idag har jag varit med Sanna från klockan 12 typ tills för en stund sen. Hon var tvungen att åka! Men vi hade det jättemysigt, så längesen vi sågs. Men vi målade naglarna, gjorde nudlar och kyckling och kollade på the mentalist! Väldigt bra faktist! Vid 6 ska jag gymma med Lollo och sen ska jag nt göra mer idag tror jag! 
Kram 

Spara vs slösa

Spara vs slösa
Mango 136kr // Rayban Erika ca 1000kr 
 

Zara love

 
Zara mönstrade byxor // Massimo Dutti tröja // Zara väst // Halsduk okänd // Primeboots

Almond biscuits

Här är kakorna jag gjorde häromdagen!
 
Biskvierna
100 g mandelmassa
1 äggvita 
0.25 dl socker
175 grader i 10 min eller var det 12 min?
 
Aja, tills dem blir bruna! Tror det var 10 min! Men hur lätt som helst! Man bara blandar ihop allt och sen spritsar ut det på en plåt med bakplåtspapper lika stort som en femkrona ungefär. Sen in i ugnen! Det fanns även en citron topping som jag har skrivit nedan. Jag gjorde dock halv sats vilket absolut räckte och blev över! Jag tycker personligen det var godare utan men det är ju en smaksak! Och tänk på att ni inte ska smälta smöret för det ska vara en kräm som man kan bre och inte en rinnande sås!
 
Citronkräm
1.5 dl florsocker
5 msk lemon curd
50 g smör
1 äggvita
 
Detta var ett väldigt oklart inlägg men jag hoppas det funkar! Jag hade nämligen stängt ner sidan med receptet!
Kram 

I was here

 
Äälskar den här videon, verkligen älskar. Asså nu låter det kanske konstigt men jag gråter varje gång jag ser den. Man blir bara så rörd av att se hur jorden ser ut och hur mycket som är fel. Hur många människor som svälter, blir dödade, våldtagna och här sitter man vid datorn och tänker på hur jobbigt det ska bli att börja skolan. Det finns liksom barn som skulle göra allt för en utbildning så dem kan få jobb och kunna försörja sin familj. Budskapet är så otroligt stark. Det är det enda jag vet att jag vill göra med mit liv. Jag vill förändra något, jag vill kunna hjälpa, jag vill att folk ska veta att jag existerade liksom, precis som beyoncé sjunger. Jag vill hålla på med något viktigt, nåt som betyder något. Nu blev det sjukt djupt men jag vill verkligen göra något viktigt med mitt liv, man lever bara en gång liksom. Kärlek till dig Beyoncé!
Kram 

Today

 
Nu har jag precis duschat efter att ha tränat på gymmet med mamma. Sjukt skönt att vara där tidigt och sedan ha det gjort. Dock tycker jag det är väldigt kul att träna så det blir inget problem. Om ungefär en timme ska jag möta Elin i täby centrum och då ska jag köpa lite nödvändiga grejer till skolan! Sen åker vi antagligen hem till mig och bara tar det lugnt, det är ju trots allt inte speciellt fint väder så då får man passa på att mysa!
Kram 

Ica <3

 

Mina mål

Hitta min egen stil: Ett av mina "mål" är att verkligen försöka hitta min stil. Jag är i stort sätt där redan men jag vill gärna ha lite mer avslappnad stil som och inte så mainstream. Jag vill att folk ska lägga märke till det jag har på mig och jag vill inte smälta in så mycket. Klicka på bilden för att komma till hennes blogg! Jag vill även rensa min garderob lite och verkligen bara spara det jag använder. Kanske fixa en bloppis om ni är intresserade och om jag får lite fler läsare! 
 
Verkligen komma igång med träningen: Jag är verkligen taggad på att träna mycket, äta nyttigt och må bra. Just nu är det så svårt eftersom man är ledig och hela tiden "suktas" av allt onyttigt. Inte för att jag äter speciellt onyttigt men så vill jag verkligen bara äta bra. Jag har inte tränat rejält på superlänge och kan verkligen märka det om jag springer i trappor och så. Men mitt mål är iallafall att träna minst 3 gånger i veckan och bara äta godis på fredagar och lördagar. Supertaggad!
 
Ta skolan mer seriöst: Iår, alltså 8:an ska jag verkligen satsa i skolan. Jag vill verkligen få upp betygen innan 9:an eftersom det är svårt att höja sig från C till A under en termin. Jag ska köpa almanacka och skriva ner alla läxor och prov och planera ett tag innan hur jag ska plugga och inte sitta dagen innan som förra terminen. Jag ska även lägga mig i bra tid så jag får sova ordentligt. Förhoppningsvis blir 8:an inte lika jobbig som alla säger!
Kram 
 
 
 
 

Önske inlägg: Podcasts

 
Här är då min absoluta favorit! Isabel och Rebeccas! Även om dem babblar på om inte så mycket så är dem så härliga att lyssna på. Den handlar om deras liv och allt kring dem, inte för seriös utan mestadels ganska oserös men på ett bra sätt. Dem skrattar mycket och man kan faktist skratta till ibland!
Stort tips!
 
 
Pappa podden är två pappor som berättar om hur det är att vara pappa och massa roliga saker som händer hemma. Jag har inte lyssnat på den alls mycket men Sanna har det och jag vet att hon verkligen tycker om den, samma här så kan man verkligen skratta till ibland!
 
 
Här är en annan pod som jag har lyssnat ett avsnitt av, verkligen inte min typ av pod. Dem pratar mest skitsnack och pratar inte om roliga eller viktiga saker som t.ex Isabel och Rebecca tar upp. Som Kissie menar är att det är liksom där hon pratar på utan bromsar och pratar ärligt om saker och ting, vilket kan vara kul om man liskom är insatt i hennes blogg. Dock vet jag att den är ganska populär så det finns säkert många som älskar den och som gillar lite skvaller och sånt. 
 
Hoppas ni fick lite tips men jag rekomenderar som sagt Isabels och Rebeccas mest. Det är den jag i stort sett alltid lyssnar på. Poddarna hittar ni på en app som heter RSS radio eller så söker ni bara på podcasts på app store så kommer det upp, det finns säkert även på android och så. När man har klickat på en pod och valt avsnitt så finns det en länk på sidan ni kommer in på, den klickar ni på så börjar ni lyssna. Lite svårt att förstå kanske! På datorn vet jag inte riktigt hur man gör men eftersom t.ex IoRs podcast är på aftonbladet så hittar ni nog den där!
Kram 
 

#Howto: Make Levi´s shorts

 
Detta är verkligen inte svårt, haha. Jag hade ett par jeans som bara låg i min byrå och som aldrig används vilket är synd. Jag har också velat ha ett par lite längre shorts eftersom vi på vår skola inte får ha shorts/kjol som är kortare än om man håller ner armarna och dit fingertopparna räcker. Dessutom tycker jag, om man matchar dem rätt att det kan bli väldigt snyggt. Då satte jag bara på mig byxorna och målade en linje där dem skulle sluta. Sen klippte jag och vek upp dem så dem inte fransar sig. Resultatet nedanför!
 
Kram 
 

Summer 2013

 
Jag tycker verkligen det har varit ett bra sommarlov. Jag har hunnit med supermycket, bl.a. Gotland, Läger, mormor, Kroatien , sola o bada, kompisar, blogga, vila, åka båt och massa mer kul. Även om det är synd att sommarlovet är slut så ska det ändå bli lite kul att börja skolan och få träffa alla. Det ska bli kul med höst och kunna klä sig mysigt och framförallt fortsätta blogga. 
 
Nu i höst har jag inte så mycket planerat förutom Miami på höstlovet och någon gång i höst åka med Lollo och Sanna till Norge till Lollos farmor och farfar. Världens mysigaste. Så som sagt så är det inte så hemskt att komma in i rutiner och påbörja hösten. Hoppas ni känner likadant!
Kram 

#Howto: Match a pair of boyfriends

#Howto: Match a pair of boyfriends
 
 

Taking a bath

  

Love Boyfriend

 
 
 

Godmorgon

 
Godmorgon allihopa! Nu har jag precis vaknat och ligger i sängen och kollar på desperate housewifes. Min gulliga mamma har även gjort pannkakor till frukost, muums. Dagens planer är att eventuellt åka till gymmet en stund och sen nog bara ta det lugnt. 
Kram 

Världens bästa Lovisa

Jag tänkte då berätta lite om det senaste dygnet! Igår så gjorde jag ingeting på förmiddagen förutom att jag hämtade underkläderna från Sanna men hon kunde inte ses mer än att bara lämna över det. Sedan vid ungefär 4 kom Lollo. Man har alltid lika kul med den gosiga tjejen! Vi åkte till Ica och köpte massa gott och satte oss och kollade på film. Sedan åt vi med familjen och bara pratade och så. Sedan vid typ halv 11 åkte vi med min brorsa och hans kompis till ica och köpte mer doritos, hehe.
 
Idag så vaknade vi 20 över tio och bara satte på oss kläder och åkte in till stan. Jag köpte ett par boyfriend jeans från Zara och en american vintage tröja. Suupernöjd med båda köpen men speciellt men jeansen. Har testat så många olika men inga som jag har gillat. Dem fanns bara i min storlek i ett exemplar men Lollo var så gullig och lät mig köpa dem (hon gillade dem också) . Vi kom hem runt 3 och bara pratade lite och så, sedan var jag barnvakt. Nu har vi precis ätit middag. Mer bilder på byxorna och tröjan kommer senare!
Kram 

Kroatien Del 4: Video

  Här kommer den äntligen! Saknar det väldigt mycket nu när man kollar på videon!
Kram 

New in

 Zara // American Vintage

Gwen S

 
Här är min kompis tumblr! Faktist den enda tumblr jag läser och jag älskar den verkligen, stort tips! Tryck på bilderna för att komma dit. Jag tänkte även passa på att fråga er vad ni vill se mer eller mindre av på min blogg. Det är bara att kommentera om det är något speciellt ni vill se så ska jag göra mitt bästa för att fixa det. Dessutom har jag fått en del nya läsare så välkomna! Hoppas ni gillar min blogg och stannar kvar!
 
Senare idag, runt 3 kommer Lovisa och hon ska sova här! Vi ska troligen inte göra något speciellt, eller vi kanske ska till stan imorrn för jag ska köpa en tröja. Annars så är jag barnvakt vid klockan 4 imorrn, ska verkligen bli kul att träffa dem små gullisarna igen! Jag ska även försöka ladda upp Kroatien videon idag!
Kram 
 

Victoria's secret

 
 
Tack Sanna! 
Kram 

Sarapiper.se

 
Jag tänkte göra ett länkbyte med superfina Sara! Hon är 15 och bor i Halmstad och skriver om mode och hennes vardag. Hennes blogg är helt awesome! Hon gör flera inlägg om dagen med massa bilder och man får så grymt mycket tips från hennes sjuukt fina klädstil. Hon har så himla mycket inspiration så man tröttnar aldrig! Titta in på hennes blogg, ni kommer iinte ångra det! Kram på dig Sara! :) Klicka på bilder för att komma till hennes blogg! 
 

Zara

 
Här är några snygga jackor från zara! Jag gillar allihopa!
Kram 
 
 

Bästa som finns

 
Igår var vi ju då och åt indiskt. Världens godaste mat!! Det finns en indisk resturang som ligger nära både mammas och Tonys jobb på scheelegatan ungefär vid kungsholmstorg. Supergod mat! Tipsar verkligen om den!
Igårkväll gjorde jag inget, eller på dagen heller. Jag har sjukt ont i mitt ena öra och vi tror det är öroninflammation så mår sådär. Fast alvedon hjälper!
 
Idag ska vi till min kusin och fira henne för hon hade typ gått ut universitetet. Vi kommer hem ikväll ganska sent tror jag eftersom hon bor i eskilstuna så tar det ett tag att ta sig hem och så! 
Kram 

PLease jeans

 
Please jeans // Kroatien sandaler // Ralph Lauren Tröja 

Gör skillnad

Jag satt och kollade lite på bloggar och då fick jag se en länk till en artikel på Zara Larssons blogg. Artikeln är helt sjuk och man förstår verkligen inte hur hemska människor som finns där ute och hur otroligt skrämmade krig är. Artikeln hittar ni HÄR och HÄR kan ni ge er donation 
Kram

Plain & Simple

From plain white tshirt to dream outfit
 
 
 

Ilse Jacobsen ballerinas

Ilse jacobsen ballerinor // Bälte // Scarf
 
 
 
 

Dagens

 
Kjol - Abercrombie// Skor - Zara // Linne - Hollister // Kofta - H&M // Ray bans
 
 

Happy Burfday

Idag har jag, Sanna och Lollo varit i stan! Det var supermysigt! Världens bästa Lovisa fyllde år så vi firade henne lite. Vi åt på en resturang i Mood sen gick vi runt i affärer. Jag köpte inget men jag köpte lite annat imorse som jag kan visa sen! Nu är jag hos Sanna medans Lollo har middag hos sig. Sedan ska jag och Sanna fika där!
(Rubriken är ett lite skämt, haha jag vet hur det stavas!) 
Kram 
 

Kroatien Del 3: Outfits

 
Här är några av outfitsen som jag hade på mig under veckan! Jag älskar allihopa så jag kan inte välja en favorit! Det var så otroligt varmt på kvällarna också så man kunde inte ha på sig så varmt! 
Kram 
 
 

Kroatien Del 2: Shopping

Här är då det jag köpte, sorry att det är försenat men jag hann inte igår! Jag köpte iallafall 7 armband totalt men två gav jag bort. Sen köpte jag i början av veckan en solhatt! Den är så fin och jag hade velat köpa en så det var kul att jag hittade. Det fanns i nästan alla marknader och butiker. Sen i Split köpte jag skorna! Det fanns så sjuuukt mycket skor, verkligen sjuuukt mycket! Så det blev två par sandaler och ett par lite tunnare, sommriga kängor. Är supernöjd med allt!
Kram 

Pancake åkning

 
Igår var Sanna och hennes föräldrar med oss på båten! Vi åt mat där och sen precis innan vi skulle åka så åkte jag och Sanna pannkaka vilket är en platt ring som man ligger på mage på. Skiiitkul men jätteläskigt! Det kändes som man skulle glida av hela tiden och ens knän blev helt ömma för dem slog i vattnet.
 
Sen på kvällen åkte vi till dem och jag och Sanna badade och medans föräldrarna pratade typ hela kvällen. Det var iallafall supermysigt! Vi kom hem runt 12 och nu har jag gjort amerikanska pannkakor åt mig, Daniel och hans kompisar sen kanske jag ska vara barnvakt men jag vet inte än!
Kram 
 
 

Followw me on polyvore

 
 
From plain white tshirt to dream outfit
 
 
 
 
 

Kroatien Del 1: Sammanfattning

Lördag: 
Vi kom till hamnen där vår båt låg runt lunch så vi åt där sedan började vi segla till nästa hamn. 
Vi kom fram runt 7 till Maslinica vilket ligger på ön Solta. Sedan gick vi och åt på en pizzeria! Superhärlig första dag!
Söndag: 
Tony glaad
Vi besökte "Blue cave" Vilket är en grotta som har sjukt klart vatten så när solljuset lyser in under berget blir det superblått! Verkligen coolt att ha sett!
Allihopa promenerade till resturangen i Komiza, Vis. Vi träffade några våra kompisar kände så vi käkade middag med dem! 
Måndag:
Här besökte vi "Green cave" Vilket också är en grotta men istället är det typ grönt. Detta var dock inte alls lika coolt som Blue cave. KIllarna hoppade även från klipporna som fanns där! 
Sedan åkte vi vidare mot Vis/ Vis 
Jag och Sandra gick alltid runt och kollade i varje stad och i Vis såg vi en så söt Dalmatin. 
Vi åt på en jättehärlig resturang uppe i bergen som vår skeppare tipsade om. Maten var hur god som helst!
Tisdag:
Vi seglade nästan för första gången på resan, innan dess hade det varit vindstilla så det inte gick. På tisdagen var det doch hur blåsigt som helst och typ 2-3 meter höga vågor... Sjukt läskigt! Dessutom så gick vårt segel sönder vilket gjorde det mer obehagligt. Men vi tog oss iallafall vidare mot Palmezana/ Sveti klement. På vägen stannade vi och badade och då var det en sjukt cool vatten "leksak" som typ ett par pjäxor som flög!
Söta i sina små hattar! :)
Vi kom sedan till hamnen som var superfull. Det finns nämligen något som heter yacht week vilket är runt 120 segelbåtar som seglag runt i kroatien och festar! Men vi fick en plats efter en väntan på 1 timme i hamnen. 
Sedan åt vi på en resturan som hette Totos! Jag åt bruschetta och prochiutto, hur gott som helst!
Onsdag: 
Vi åkte till Hvar/Hvar och kollade under dagen! Det var ganska blåsigt då också så vi segla inte så länge utan kollade mest i affärer. Sedan åkte vi till Stari grad i Hvar som låg lite på andra sidan av ön. 
En supermysig stad med massa små butiker! 
Torsdag: 
Vi åkte sedan vidare till Milna i Brac! Vi stannade självklart på vägen och badade!
Där gick vi på en resturang som hette Konoba Galeta där jag åt den godaste pizzan någonsin!!
Fredag: 
På fredagen åkte vi tidigt på morgonen till Split där vi shoppade och åt både frukost och lunch! Jag köpte tre par skor som jag visar senare!
Sedan seglade vi i två timmar och sedan la vi ankare och tog ett sista dopp för resan. Sedan åkte vi med motor dem sista två timmarna hem till hamnen. 
Där vi gick och åt middag!
 
Nu blev det ett lååångt inlägg så ska inte skriva så mycket mer men resan har varit fantastisk, mer än jag kunde förvänta mig! Det var soligt och molnfri himmel varje dag och runt 30-40 grader! Lätt en av dem bästa resorna!
Kram 
 

OOY - outfit of yesterday

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Coral by MBMJ

 
 

Miami wanties

Miamiiii
 
I höst ska vi till Miami som jag kanske har nämnt någon gång tidigare, som vanligt har jag börjat kolla lite och tänka lite på vad jag vill köpa! Det finns säkert massa bra outlets och jag vill verkligen inte komma hem med saker jag ångrar att jag köpte! Här är då ett kollage på en del, bl.a.
- Vita bootcut jeans
- True religion jeans
- Juicy Couture mjukisar
- Nya uggs
- Underkläder
- Vit Ralph Lauren skjorta
Det är dem grejerna jag "ska" köpa sen blir det väl antagligen mycket annat också!
Kram 
 

Last thursday

Kjol*Hollister Tshirt*Abercrombie Skor*Zara Raybans
 Här kommer en outfit trån förra torsdagen som jag verkligen älskar!
Kram 
 

RSS 2.0