VILL HA

Så sugen på dessa! Ska in till stan i veckan och se om dem finns kvar med tanke på att det är rea! Hoppas, hoppas, hoppas
Kram Kram 

Gotland 2013

 
Här kommer en video jag har gjort från Gotland! Videofy.me har tydligen typ lagt ner, iallafall för tillfället så det fick bli youtube istället! Jag filmade bara sista dagen men vi har mest bara varit på stranden och så dem andra dagarna så man missar inte något riktigt! Enjoy
Kram Kram 

Göteborg

 
Nu är jag hemma från min farmor! Det har varit superskönt att ta det lugnt, det gör vi nämligen alltid där! Min farmor är alltid så snäll. Vi kom iallafall dit, jag och min brorsa på fredag morgonen! Då gjorde vi ingenting på hela dagen. Sedan på lördagen kom min farbror och våra sysslingar Edwin och William, sen kom även min farmors grannar, Elin och Hanna som vi har kännt sedan dem föddes. Hanna fyllde 6 år så vi kom till hennes kalas på eftermiddagen. Båda är så otroligt söta men Elin (Som är på bilderna) är så hiimla söt! 
 
Jag badade även på förmiddagen, sen badade allihopa på kvällen efter kalaset! Även om det har regnat nästan hela tiden och varit skitväder så har det ändå varit mysigt! Jag har också fixat videon nu så den går att kolla på! Kram Kram 

20 roliga frågor om mig

1. Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då?

Jag skulle nog leva i How I met your mother. Dem är så tajta och har så roligt hela tiden! Haha skulle vilja ha en Barney kompis! Eller kanske Friends, av typ samma anledning!

2. Vad ville du bli när du blev stor när du var barn?

Delfinskötare! Haha sen insåg jag att det kunde vara farligt och att man kunde drunkna, men ville verkligen bli det! Nu vill jag bli modejournalist eller något inom mode! Men helst modejournalist eller liknande! Alltså skriva om trender och följa olika fashion weeks!

3. Vilken är din favoritdoft?

Åhh vet inte, älskar hur man luktar efter en lång dag på stranden, typ hav blandat med solkräm och sol! Man luktar typ värme! Eller hur små bebisar doftar! Mmmmm


4. Om du var en stor stenbumling, var skulle du vilja ligga still då?

Vad svårt, antagligen någonstans där det är fint och där min familj och vänner är så jag kan vara med dem och se vad dem gör!

5. Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar. Vad gör du?

Träffar vänner och min familj, ringer alla mina kompisar och berättar hur mycket de betyder för mig. Bara vara med dem jag älskar och så! 

 6. Vad tror du skulle vara annorlunda i ditt liv om du var av det motsatta könet?

Jag tror inte jag skulle vara så annurlunda, förutom att jag skulle vara kille haha

7. Vilket är ditt favoritverktyg?
 
Ehh, va? Haha ingen aning, kanske tång? det är väl bra till mycket! Eller skruvmejsel hahah
 
8. Vad gör du om tio år?
 
Jag är väll gift antar jag, och har barn förhoppningsvis! Jag vill jobba med någonting jag verkligen äslar och bara göra saker jag tycker om!
 
9. Vilken är din bästa danslåt?
 
Haha jag vet inte riktigt, jag dansar inte! Men älskar låtarna "jubel" "wake me up" och "dying love"!
10. Om du var skitbra på att sy, vad skulle du sy då?
 
Åh vad roligt att vara det! Jag tror jag skulle sy en kollektion eller något och bli designer och jag skulle troligen sy dem mesta av mina kläder själv!
 
11. Hur skulle du hantera det om du vann typ 108 560 000 euro?

Haha jag skulle bli väldigt glad! Jag skulle köpa massa kläder, datorer ocbjektiv och kameror ett gigantiskt hus! Skulle även ge massa till välgörenhet och ge pengar till min familj! Skulle även spara en hel del. 

 12. Vad tycker du om ordet hen?

Jag tycker att det är ett helt okej ord, om folk känner att de vill använda det eller själva vara en, så är det helt okej. Det är ju även bra om man inte vet om någon eller något är en tjej eller kille

13. Vilket är ditt bästa recept och varför, får vara mat eller bak?

Oj vad svårt! Jag bakar och lagar allt efter recept förutom om man bara ska steka nåt eller så! Haha men äslakr cheesecake, ett recept min mamma följer! Muums

14. Vad tycker du om köttkonsumtion?

Vad menas med det? Om det betyder om hur mycket kött man äter och så, så är det väl ganska sjukt hur mycket vi äter och det är dåligt med tanke på hur dåligt det är för miljön och kroppen! Men tråkigt nog älskar jag det så kommer inte sluta med att äta det! 

15. Är du beroende av något?

Asså av min familj och vänner! Och av Kärleken jag får av dem och så! Haha djup 

 
 
16. Vilken musik triggar din nostalgiska sida mest och varför?

Ehhh hahah house musik kanske, om jag förstår frågan rätt?

17. Vad gör dig riktigt förbannad?

Ingenting riktigt, eller jo dem klassiska sakerna typ om nån är dryg och sur hela tiden, eller sådanna som är taskiga mot folk! 

 18. Har du något riktigt bra husmorstips?

Haha, nej?

19. Finns det någon reklam du tycker är riktigt bra?

Jag gillar judith och judith! Hahah telenor? Eller vad är det? 

20. Är du lik dig nu, som du var när du var barn?

Nej nej nej, inte alls! Jag var jätteblyg och vågade ingenting! Nu är jag nog motsatsen! 

 
 
 
Jag tyckte dessa frågor var väldigt annurlunda och roliga ijämfört med andra!
Kram Kram 

 

 


Ny header

 
Som ni kanske har sett så har jag bytt header. Den förra var sjukt suddig och lite dåligt ljus! Är mycket mer nöjd med den headern jag har nu! Dock lite samma typ av bild men denna är mycket bättre skärpa och lite allmänt bättre! haha! Detta är ett tidsinställt inlägg men förhoppningsvis är det bra väder och vi badar och har det mysigt.
Kram Kram 

Wedding wishes

 Åhh vad det är kul att kolla på bröllopsklänningar! Älskar dem två första från Vera Wang! Den andra bilden är från  bröllopsduellen (alltså filmen) ocj jag tycker den är så fin!
Kram Kram 

Interior inspiration

 
 
 

Off I go

 
 
 
 

Puppy love

 
 
 
 
 
 
 
 

Sommarsmultron

 
 

Taxfree&Visby shopping

 
Jag Hittade lite saker under resan som jag tänkte visa. Neccesären kommer från ceannis och är typ storlek mellan. Har behövt en riktigt bra neccesär och har alltid tyckt den här är så fin men jag har inte hittat den i blå, bara i typ brunt och rosa. Sen i Visby köpte jag ett par byxor från h&m! Äälskar dem, tror verkligen jag kommer använda dem mycket! Hade inga riktigt mönstrade byxor som stod ut så är supernöjd! På H&M köpte jag även en bh och lite välbehövliga tofsar.
 
Är i allmänhet väldigt nöjd med resan! Vi har haft det så mysigt och vi har solat och badat hela dagarna! Har t.o.m fått lite mer färg. Jag har filmat idag så i helgen eller tidigare kommer det ut en liten video!
Kram Kram 
 

Gotland 2013

 
 
 
 

Isabel Marant pour H&M

 

Bloggtips

 
Här är två bloggar jag nyligen har börjat läsa, båda är superbra och är så roliga att följa! Elsa bor i Göteborg och har en så sjukt fin stil, likaså Sara! Det här är inget länkbyte eller så jag tänkte bara tipsa om dem! Dem heter elsasfoto.webblogg.se och sarapiper.se!
 
Kram Kram 

Summer outfit

Summer
 
 

Black&white

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Nätterna vid havet

 Den här filmen kollade min mamma och jag på häromdagen! Den var faktist riktigt bra, sådär lagom lugn eller vad man ska säga! Den var riktigt sorglig i slutet så både jag och min mamma grät hur mycket som helst! Men tipsar verkligen om den! Det här ärr ett tidsinställt inlägg eftersom jag är på gotland just nu och vet inte hur mycket tillgänglighet jag kommer ha till en dator eller internet och så! Har även gjort några tidsinställda framöver, alltså både måndag, tisdag och onsdag. Får se om jag lägger ut några andra utöver det! Annars hörs vi på onsdag kväll! Kram Kram 

Gotlaand

 
Nu ska jag snart till Gotland! Ska åka hemifrån runt 1 eller så. Jag har precis packat färdigt och kollar lite på tv och så! Det ska bli så himla roligt, dels att träffa Sanna och vara på Gotland men även ha nånting att göra. INga har nästan varit hemma så har inte gjort så mycket den senaste veckan vilken inte är så kul under sommarlovet.  Men jag har gjort två tidsinställda inlägg per dag så ni får lite uppdatering iallafall! Jag får se om jag hinner och orkar göra fler!
Kram Kram 
 
 
 
 



Roses are red - Lemonpie

Roses are red
 
Roses are red by emma-sternegard featuring tory burch
Lemonpie
 
Lemonpie by emma-sternegard featuring ballet shoes
 

TIPs - Face, Hair, body

 
1. Aloe hand & face soap - superbra naturlig ansikts tvål
2. Neutrogena blackhead eliminating toner - tar bort finnar och porer superbra
3. Neutrogena Make- up remover - Tar bort smink hur bra som helst
4. Emma S. Day cream - super kräm, inte för fet och inte för rinnig
5. Clinique anti blemish spot treatment - En gel som man lägger på finnar på kvällen så är dem borta på morgonen, mirakelprodukt
 
1. Syoss heat protect spray - Skyddar håret jättebra när man använder platt eller locktång
2. Kevin Murphy leave in condioner - En spray man har i hela håret så det blir lent och ofrissigt
3. Cutrin active serum - En vätska man har i hårbotten om den är torr eller "ur balans"
4. Davines absolute beautifying potion - En olja man har i topparna så dem inte är slitna, funkar super
 
1. Victoria's secret bodymist strawberry & Champagne - världens fräschaste doft som man kan ha över hela kroppen
2. Victoria's secret body lotion coconut passion - En super bra kräm som jag tar över hela kroppen varje dag
3. Aloe ever shield deo - Den är superbra och skyddar bra, den innehåller även bara naturliga grejer typ så den skadar inte huden alls, det är bra eftersom huden är så tunn och känslig under armarna
4. Ralph Lauren parfymnr 2 - Doftar supergott och fruktigt
 
Tänkte tipsa om alla produkter jag använder som mest, allt funkar suuperbra så tänka dela med mig!
Kram Kram 

ta bort

 
Nu har jag precis ätit frukost och ska försöka tänka på vad jag ska packa. Jag ska nämligen till Gotland, till Rosannas landställe imorrn. Det ska bli super kul och jag hoppas det blir fint väder så vi kan bada mycket! Idag ska jag iallafall försöka städa lite på mitt rum, bilden ovanför är en bild när det är städat. Sen ska kanske jag och min bror till stan, såifall ska jag kolla på en klänning. Han sover just nu så får se hur det blir!
Kram Kram

En toppen dag

 
 Det har varit så mysigt idag! Vi var ju då på min farfars land och firade! Min kusin har precis fått barn så lille Charlie är bara 2 månader. Dem var bara där en ganska kort stund men då höll jag honom nästan hela tiden! Dem har även en hund som heter Wille som är världens underbaraste! Haha jag älskar bebisar och hundar, så det blev en perfekt kombo. Det blev inte så bra uppdatering men ville hellre lägga ut systembilder!
Hoppas ni har haft en bra midsommar!
Kram Kram

Glad midsommar

 
Glad midsommar allihopa! Idag ska vi till Tonys pappas landställe, alltså min farfars. Alla mina kusiner och släkt på tonys sida är där och vi brukar alltid vara där! KOmmer nog inte bli så bra update!
Kram Kram

Standard

2013
 
 
 
 

Photoshoot

 
 

Favourite shorts

 
Abercrombie shorts // Zadig&Voltaire tshirt // Chepies // 
 
Jag älskar verkligen mina nya shorts! Har dem nästan hela tiden! Tog även på mig min kofta över för trodde inte det var så varmt som det var, så har iochförsäg inte haft på mig den idag! Jag och Stella har haft det så mysigt, vi kom precis in från att ha fotat och hon åkte precis! SNart kommer fler bilder från fotograferingen!
Kram Kram 

Bubblegum

 
Igår köpte jag och Elin massor med olika godis i massa olika smaker och hade provsmakning! Det va superkul och en del smaker var verkligen inte goda! Vi köpte godisstänger, hubba bubba, jelly bellys och naturgodis! En del av naturgodiset behövde vi spotta ut för det var så äckligt! Haha, men det var jättekul!
 
Nu väntar jag på Stella som är en kompis jag träffade utomlands men som visades bo här i stockholm! Jag vet inte riktigt vad vi hittar på men det får vi se!
Kram Kram 

FoodPorn

 
 
 
 

Sunny day

Ralph lauren linne // hunky dory kofta // Abercrombie shorts // Converse
 
 

LäS LÄS LÄS

Jag såg att min bästa kompis Rosanna hade länkat mig så jag tänkte göra detsamma! Hennes blogg är superbra och hon har hållt på i ett år och fortsätter! Den är super läsvärd så lääs. 
LÄS LÄS LÄS
Kram Kram 

ZARA VS TOMS

ZARA VS TOMS
 
 Fick ideén av Rosannas blogg! Zara skorna kostar 249:- medans TOMS kostar runt 500! Så värt att hellre köpa zara skorna om dem är sköna och så! 
Nu är jag iallafall med Elin och ska vara med henne idag!
Kram Kram 

Croatia 2013

 
 
 
  Åhh längtar...

Bracelets

 
 
 I sommar ska jag verkligen försöka hitta roliga och färgglada armband! Jag har nästan inga och jag tycker det är så otroligt fint när man är brun att ladda upp med några armband. Det är lite svårt och dyrt dock om man ska köpa jättemånga här i Sverige men jag ska försöka kolla på marknaderna i Kroatien. Såå fint!
Kram Kram 
 
 
 

Svar

 
 Du verka som en snäll och vänlig person och jag har inget emot dig som person men snäll skuta skryta. Du behövde inte skriva hur mycket din skit dyra kofta kostade, du kunde bara skriva att det 35% rea. Även när du skrev inlägget om tio saker om mig så var inte punkterna "- I sommar ska jag segla i Kroatien i en vecka" och "- Vår familj reser utomlands ungefär 3 gånger per år" relevanta saker att skriva utan detta göra du bara för att få säga det. Som sagt du verka trevlig som person men du är märkesfixserad och du skulle säker ha roligare ifall du inte bryde div så mycket om pengar, tro mig jag var själv en ån som du och jag har det mycket roligare nu än jag någon sin hade då Kram
 
Tänkte svara på denna kommentar! Jag menar absolut inte att skryta på något sätt och nu när jag har läst igenom inläggen förstår jag hur det kan verka så! Om du känner mig skulle du nog veta att jag bara är en tjej som älskar mode, att resa, fota och vara med familj och vänner! Pengar är absolut inte det viktigaste och det vet jag! Det kan vara svårt att veta hur man ska skriva om allt på en blogg eftersom man inte vill vara för personlig. Det blir ofta inlägg om det jag har på mig o.s.v vilket gör att det kan låta väldigt ytligt. Jag har mycket kläder som inte är märkeskläder och för mig spelar det ärligt ingen roll om vad som står bak på tröjan, och jag ska försöka vara tydligare med att visa det.
 
Angående "Om mig" inlägget försökte jag mest få fram att jag gillar att resa och testa nya saker. Våra resor är inte alla lyxresor på fina hotell utan vi åker ofta till Thailand, Vietnam och åker tuk tuks och lär oss om deras kultur. Men som sagt vill jag absolut inte framstå på detta sätt och kommer absolut tänka på det i framtiden! Var inte anonym nästa gång, jag blir absolut inte arg utan tvärtom så älskar jag att få kritik så bloggen kan bli bättre! 
Kram Kram 
 
 

Skrädderi

 
Här är en blus jag hade på mig förra veckan. Anledningen till att jag skrev att jag inte visste var den kom ifrån är för att den inte ser ut så egentligen utan det var en väldigt lång tunika som jag har lämnat in till en skräddare som har gjort den mycket kortare! Mamma köpte den utomlands och märket heter dranella.
 
Tänkte bara berätta om den eftersom jag inte har något annat att skriva om! Det är lite svårt eftersom jag inte har gjort något och jag har därför inget att skriva om. Men kommentera gärna vad ni skulle vilja se, jag kan försöka göra det!
Kram Kram  

Powerwalk

 

Copenhagen

 
(Dem två översta bilderna är från Sannas blogg eftersom jag inte tog med min kamera till Köpenhamn)
 
Jag har verkligen inget att skriva om, därför tänkte jag berätta lite om när jag, Sanna och våra pappor var i Köpenhamn. Jag hade aldrig varit där men nu gillar jag det verkligen! Vi bodde på Radison blu vid ströget så det var nära och bra. Vi kom till hotellet klockan 9 på en fredag så vi hade hela dagen på oss. Den dagen shoppade vi och var nere vid nyhamn och tittade. På kvällen gick vi till tivolit och åt där vilket var väldigt mysigt.
 
Dag 2 (alltså lördagen) gick vi på ströget igen och kollade runt, jag kollade även på toms men köpte inga för det inte fanns i min storlek. Jag ska troligen beställa ett par från deras hemsida men jag vet inte än. Vi var alltså bara där i ungefär två dar, eller vi åkte till flygplatsen runt 1 så det blev typ en och en halv dag! Jag tyckte verkligen tiden räckte och vi hann se det vi ville. Jag köpte iallafall nästan allt från abercrombie förutom den rosa tshirten som är från Zadig&Voltaire! Är jättenöjd med det jag köpte och med resan överhuvudtaget! Jag ser fram emot flera pappa dotter resor!
Kram Kram 
 

United states of america

 
 
Det var en tjej som var här igår som skulle på utbytesresa till USA! Blev så otroligt sugen på att göra detsamma. Jag har tänkt på det innan att jag vill göra det men nu har jag nästan bestämt mig att jag vill. Det verkar så härligt att träffa nya människor och leva ett helt annat liv där! Jag får vänta några år dock!
Kram Kram
 
 
 
 

Mummys birthday

 
 
 
Nu ska precis gästerna gå så måste gå ner och säga hejdå! vi har ätit ute och haft det supermysigt så har snabbt gått upp för att göra ett inlägg! Grattis värrldens bästa mamma! Nu ska jag gå ner!
Kram Kram

ta bort

 
( haha mina ben ser typ helt röda ut på bilderna?)
Jag testade koftan och så med andra kläder och tänkte visa lite hur jag matchade den och hur den faktist ser ut på. Är supernöjd och den är så tunn och skön och kommer vara perfekt nu i sommar! Den är även väldigt fin till kjol eller vita byxor till hösten. Älskar den helt enkelt! Nu ska jag ner till gästerna!
Kram Kram 

10 saker om mig

 
-Jag hade en hamster i tre år för tre år sen
- Jag gillar lika mycket att vara ensam som att vara med andra
- När jag var liten var jag superblyg
- I sommar ska jag segla i Kroatien i en vecka
- Jag gillar regn nästan lika mycket som jag gillar sol
- Jag gillar nästan alla grönsaker förutom broccoli
- Jag älskar byxor och skor! Det slutar alltid med att jag inte vet vad för tröjor jag ska ha på mig
- Jag tycker inte jag passar så bra i solglasögon så jag har det nästan bara på stranden
- Min pappa dog när jag var 3 månader men nu har jag en ny underbar pappa som heter Tony
- Jag blir nästan aldrig sjuk, men när jag väl blir det så är jag det ganska länge
 
Hoppas ni vet lite mer om mig nu! Nu ska jag äta lunch sen hämta lilla Elias från dagis och vara barnvakt!
Kram Kram
 

Vad är det för en dag?

 
Idag är det ingen vanlig dag, för det är mammas födelsedag! Tony, min pappa väckte mig klockan 6 för att vi skulle gratulera henne. Det var tidigt eftersom dem jobbar! Men jag gick och la mig direkt igen och vaknade nu vid 10. Idag ska jag vara barnvakt och ikväll kommer min mammas bästa barndomskompis och hennes dotter! Annars är det återigen en ganska lugn dag!
Kram Kram 

Ben&Jerrys

 
Nu ska jag sätta på en film och mysa! Perfekt start på sommaren! 
Kram Kram

Wasabi

 
Den senaste veckan har jag ätit tre gånger på Wasabi, en thai/kina resturang här i näsbypark! Åhh, nu blev jag sugen på det! Nej men det är supergott! Är hemma från stan nu och sitter och kollar på Keeping up with the kardashians. Så bra! Håller även på med ett collage som kanske kommer upp senare!
Kram Kram
 

HunkyDory


 
Igår köpte jag en kofta när jag var inne i stan! Det var sommar rea på mathildé så fick koftan för mycket billigare! Det är en typ gräddvit kofta som är längre därbak med volang längst ner! Det var så svårt att försöka fota den bra på bild. Jag köpte även present till min mamma som fyller år på måndag.
Kram Kram 
 

Outfit 15 juni

 
Tröja - Ralph Lauren // Kjol - Abercrombie & Fitch // Bälte - depeche // Primeboots 
 
 

Tips - neutrogena

 
Jag använder mig av neutrogenas produkter till mitt ansikte! Dem funkar så otroligt bra, bättre än andra dyrare jag har testat! Jag gillar mest att borttagningen funkar för hela ansiktet istället för bara ögonen som vissa andra. Den tar även lätt bort vattenfast mascara. Och den andra gör så man inte får porer och finnar och sånt. Det funkar iallafall väldigt bra för mig som inte har så många finnar alls så dem håller dem borta!
Kram Kram 

Dagens

 blus - hollister // byxor - abercrombie // bälte - depeche // kofta - boomerang // skor - primeboots 
 Det blev inga så bra outfit bilder men hade en mobilbild! Har iallafall precis kommit hem från middagen! Det var supermysigt! Ska sussa nu! 
Kram Kram 

Todays details

 
 

ta bort

(Bild från i tisdags)
Snart ska vi till vår familjekompis Marcus som har tagit studenten! Ska nog ta med mig kameran så det blir nog lite bilder senare! Efter studenten ska vi till Daniels kompis familj ovh äta middag! Fast det blir nog inte förrän farmåt 8! 
Kram Kram 

ta bort

Haha, det blev ett till collage! Älskar verkligen att göra dem! Är så kär i ponchon till vänster, är väldigt sugen på att köpa den! Får se! Aja, nu ska jag fortsätta göra nya collage och ta det lugnt.
Kram Kram

Prom night

 
 
Idag ska min brorsa på bal så mamma ville att vi skulle ta lite bilder! han är verkligen världens bästa broder och jag hoppas han får det toppen ikväll! 
Kram Kram
 

Gosigaste klassen

 

13 juni

 
kofta - H&M // Blus - okänd // byxor - Abercrombie & fitch
 
 

Håll i hatten


 
Har precis kommit hem från min brors skolavslutning (han till vänster, hans kompis WIlliam till höger) ! Han har ju gått ut nian och då får dem hattar och sånt så det var roligt att kolla på! Efter det åkte jag, min mamma och Daniel och åt lunch för att fira lite! Jag lägger snart upp outfit bilder!
Kram Kram 
 

Victoria's secret

 
 
 
Jag och Sanna beställde för några veckor sen nya VS bikinis så dem kom igår tror jag, eller i förrgår. Är jättenöjd och dem vart inte så dyra heller! Ungefär 250 kr för själva bikinin sen kostar ju även frakt och så också! Men är supernöjd! Nu ska jag sova för ska upp tidigt imorrn och kolla på Daniels avlutning nu i 9an! 
Kram Kram

Nu är det sommarlov

 
Abercrombie // Vagabond
 
Nu har vi slutat skolan! Såå skönt med lov men kommer faktist sakna alla! Inatt sov jag över hos Sanna med Elin och Greta! Vi började halv 11 och slutade 12 och sedan dess har jag varit med Sanna och fixat designen på bloggen. Hon åkte just precis! 
Kram Kram
 

OM MIG

 
Namn: Emma Sternegard
Ålder: 14
Födelsedag: 18 januari 1999 danderyds sjukhus
bor: stockholm/täby/näsbypark
familj: Min mamma Annelie, pappa Tony och bror Daniel
skola: Iest (Internationella Engelska Skolan i Täby.
hårfärg: Bloonde
Gillar: att resa, fotografera, vara med kompisar och familj, shoppaa osv
Ogillar: Inget speciellt, kanske när någon drar bort pappret på en piggelin eller när man har smörjt in sig med solkräm och sedan ligger på en strand så sande fastnaar haha nej men typ spindlar och insekter
mat: kanske grillat kött, tacos och godiis
årstid: Jag gillar typ alla årstider av olika anledningar, fast mest sommaren om jag måste välja! 
tid på dygnet: oj vad svårt, kanske mitt på dagen, eller kanske kvällen! 
kamera: Canon 1100d, väldigt bra! 
färg: Ljuusblå, gillar liksom ljusa färger som typ gammelrosa, beige, vitt men blå är finast att kolla på typ! :)
favoritland/stad: New York, jag gillar även San Diego! 
turnummer: 2, vet inte om det är ett nummer som har gett tur men det bara känns rätt typ haha
 
Hoppas ni vet lite mer om mig nu! 
Kram Kram 

RSS 2.0