7 Visste ni att...

- Jag spelade tennis i 6 år, men slutade för att jag blev förflyttad till en "satsgrupp" men jag hatade/hatar att tävla vilket jag var tvungen att göra i den gruppen så jag slutade. Det var för ungefär två-tre år sedan
 
- Jag, min mamma och min bror var i Thailand i 6 veckor och reste runt när jag var 4 år och min bror 6. Är fortfarande imponerad över att min mamma orkade åka ensam till Thailand med småbarn
 
- Innan mitt rum var beiget var det limegrönt och jättefärgstarkt, nu gillar jag mycket mer ljusa lugna färger och lite hamptons/ lexington inspirerat i inredning
 
- Jag heter Karin och Johanna i mellannamn och alla mina namsdagar är inom loppet av en månad, och två av dem är på samma vecka
 
- När jag var liten var jag lite pojkig av mig, jag lekte mest med Daniel (min brorsa) och hans kompisar och jag vägrade ha ballet kjol när jag gick på ballet, istället hade jag min blåa tränings overall 
 
- I femman hade jag tofs heela tiden, vet inte riktigt varför men gillade väl antagligen inte att ha det utsläppt, nu har jag oftast bara uppsatt när jag tränar
 
- Jag har haft tandställning i 1 år, jag tog bort den i höstas. Är sååå glad att jag hade det för innan hade jag typ kanintänder för mina framtänder satt jättelångt framför dem andra 
 
 

Paradiset

Heejsan! Internet funkar inte så bra på båten så har gjort några inlägg! Just nu är vi i Hvar som har internet så tänkte passa på! Idag har vi seglat för andra gången! Alla andra dagar har det varit helt vindstilla så därför har vi nt kunnat segla! Men idag har det blåst suupermkt! Typ 2 m höga vågor vilket jag inte tyckte var så kul eftersom det lutade otroligt mkt! Vädret annars är perfekt, runt 30-35 grader och strålande sol varje dag! Nu ska jag och Daniel bada sen ska alla till en strandresturang vid 8. Vilket paradis alltså! Hoppas ni Hr det bra i regniga Sverige! Kram


Stadium sports camp

Jag tänkte passa på att skriva lite om stadium sports camp vilket jag inte har gjort! Jag tyckte faktist det var kul där, jag och Sanna har ju varit där tidigare vilket inte var så kul men eftersom vi var äldre och flera så vågade man ta för sig lite mer och så! Min favorit sport var nog tennis eller beach handboll! Mitt "lag" på handbollen vann och fick spela match mot ledarna vilket var skitkul. Man lärde känna lite nytt folk och fick många nya kompisar! Det enda som är lite synd är att dem flesta bor ganska långt bort men man får hoppas att man håller kontakten lite. 
 
Även om man hade många sporter så hade man mycket fritid vilket var både roligt och tråkigt! Antingen slappade vi bara på vårt rum men ungefär nån gång per dag träffade jag och Elin några av Elins killkompisar som var supersköna. Dem gick på fotboll så vi kunde kolla hur fotbolls huset såg ut och så! 
 
Man åt väldigt ofta vilket var lite ovant för mig nu på sommaren, vanligtvis äter jag "brunch" och sedan middag men där åt man frukost, lunch, middag och sedan kvällsmål. Vi blev väkta runt halv sju på morgonen och sedan skulle man sova halv 11. Det gick bra med tiderna eftersom man var så himla trött på kvällen och somnade därför så tidigt och därför var man hyffsat pigg på morgonen. 
 
Jag kommer inte åka tillbaka för jag tkr inte det var suuperkul liksom men det var roligt att få träffa alla och bli tajtare med dem klasskompisarna vi åkte med. Jag har tagit bilderna från Rosannas blogg, som hon har tagit från SSC facebook sida. Jag hade inte med mig kameran och tog inte bilder alls så fick ta andra. Jag tror Hoppas det inte var ett allt för tråkigt inlägg!
Kram  

Ur garderoben: Mina Bikinis

 
Bikiniöverdelar: Blå- Hollister // Svart- H&M // Mönstrad- H&M // Lila- H&M // Blommig- Abercrombie //
Grön- Victoria's secret // Mönstrad- Victoria's secret 
 
 
Här är då en "ur garderoben" på mina bikinis! Min favorit och den jag använder mest är den blommiga från A&F men jag älskar båda dem från VS. Här i Kroatien lär jag nog använda alla! Hoppas ni gillar detta slags inlägg!
Kram 
 

Elan 494 aka vår båt

 
 
 
 
 

I love Victoria's secret

Victoria's secret
 
 
 

Q/A

 
Kjolen kommer från bikbok och kostade 199kr! Den fanns i svart också tror jag! Hoppas du hittar den till den som frågade!
Kram

Lexington Tampa bag

 
Nu har den kommit! Eller den kom i onsdags eftersom det var otroligt snabb leverans! Det var halva priset så det var delvis därför jag köpte den. Hade nog inte varit lika säker om den hade kostat dubbelt så mycket som jag betalade. Det var iallfall en Lexington Tampa bag och jag kommer använda den som skolväska när skolan börjar. 
Innan tänkte jag köpa en campomaggi väska men jag skippade den av olika anledningar. En av dem var att jag väldigt lätt tröttnar på en väska och därför vill jag hellre ha flera att byta mellan än en jättedyr. 
 
Är iallafall supernöjd och kan nt vänta tills jag kan börja använda den i skolan! Den är verkligen perfekt som skolväska och har många bra fack till skillnad från den förra från MBMJ. Så stort tips till er som vill ha en ny skolväska till rimligt pris! 
Kram 

ByeBye

 
Nu ska jag duscha, måla naglarna hårinpackning osv, standard fixet helt enkelt! Sen ska jag väl se om någon annan i familjen behöver hjälp med packning eftersom jag själv var så tidig ;) Detta var då sista inlägget från Sverige.
Kraaam 
 

Packapackapacka

 
Nu har jag typ packat klart, jag ska bara packa handbagaget och packa ner dator, kamera osv. Är så himla taggad, det ska bli 36 grader och strålande sol! Eftersom ingen av oss har seglat förut har vi skeppare så vi kommer bara kunna ta det lugnt. Sedan så ska det inte blåsa nånting alls verkar det som så vi får väl antagligen gå på motorn isåfall, men det blir också bra! Förhoppningsvis så är vi riktigt bruna när vi kommer hem, perfekt inför skolstart!
 
Vi åker klockan 6 hemifrån imorgon så kommer nog inte kunna göra något blogginlägg då. Båten vi har hyrt har 3g har jag för mig, så kommer kanske göra nåt inlägg per dag om det funkar. Självklart har jag kameran med mig så jag kommer uppdatera med massa underbara bilder. Annars har jag gjort ungefär ett tidsinställt inlägg per dag som kommer upp runt 12-1. Men som sagt så funkar förhoppningsvis internet så jag kan uppdatera därifrån. Hoppas ni får en underbar vecka i det fina vädret i Sverige!
Kram 

Can't wait

 

The new skirt

Älskar min nya kjol! Den passar till nästan allt och sitter så himla bra eftersom det är strechtyg! Supernöjd!
Kram 

Wildfox love

 
Åhhhhhhhhh kääärlek vid första ögonkastet! Kolla bara denna mjukisdress! Nu blev jag sugen asså. 
 
 
 
 
 

Min Namnsdag idag

 

Kvällen

Igårkväll var vi och hälsade på våra släktingar! Eller mer kompisar för dem är släktingar väldigt långt bort. Dem har så otroligt coolt hus, verkligen designhus liksom! Sedan kom även våra andra släktingar som det var jättelänge sedan vi träffade! Världens mysigaste barn! Men kvällen var iallafall supermysig och vi pratade och kollade på bilder av när vi var små och hade det toppen!
Kram 
 

Just beställt..

 

Kvällsdopp

 

Q/A

 
Har du gjort din design själv eller har du laddat ner den (isf var har du laddat ner den), tacksam för svar :D
 
Hej! Jag har gjort designen själv med mycket hjälp av min kompis rosanna! Från början var det nog designen "bubblegum" från blogg.se men som sagt så har jag ändrat en del, men det var själva basdesignen! Hoppas det hjälpte! Kram! 
 

Dream Wish

Om någon vet vart (hemsida eller butik) där man kan köpa dessa, kommentera gärna! :)


Blekinge

Linne*Hollister Shorts*Abercrombie Flipflops*Ralph Lauren Väska*Longchamp


At grandma's


Beige

 
Abercrombie shorts // Massimo dutti kofta // Massimo dutti Tshirt // Pälsväst ?
 
Ingen outfit jag har haft på mig med jag tyckte det var fint! Nu är det inte så långt kvar av lägret, åker hem imorgon! Det här är ett tidsinsställt så som alla andra under veckan! Hörs när jag kommer hem! 
Kram Kram 

my makeup

 
Tarte concealer // Lancome hypnose mascara // Bare minerals brunpuder & foundation // ID borstar // H&M Ögonfransböjare
 
Detta använder jag absolut inte vardagligen utan nu på sommaren har jag inget smink alls, Detta är det jag skulle använda om jag känner för det liksom! Om det händer något speciellt. Till skolan brukar/ brukade jag ha concealer och mascara men vissa dagar kan jag även ha allt det ovanför. Så visade bara det jag ävänder mest!
Kram Kram 
 

Spotify playlists

 

Gästinlägg - rosanna

Jag heter Rosanna och är en utav Emmas bästa kompisar. Vi har väl känt varandra i 3 år nu på riktigt, vi har gått i samma klass sen i 6-års men det var först när vi skulle börja engelska skolan som vi började umgås! Innan var jag inte alls med Emma, haha, jag tyckte hon var så tjejig så vi var inte kompisar, men inte ovänner heller. När vi sen träffades på ett utomhusbad i Näsbypark så typ klicka vi direkt och sen började vi ju i samma klass och allt.
 
Besök miiin blogg också, bara att klicka på texten! :)) 
 
Jag lägger istället ut massa bilder genom åren, haha! 
 
 
 
 
 
 

throw back thursday

 
Odd molly "klänning" (mammas) // Zara skor // Abercrombie shorts // BikBok linne 

turqoise skirt

Turqoise skirt
 
 
 

I Min neccesär

 
 

Way back wednesday

 
Lexington hoodie // Hollister bootcut // Hollister linne // converse 

Cozyy

 Bilder från gårdagen! Nu är vi framme på lägret! Detta är tidsinställt, så aa! Men som sagt så har jag förberett en del inlägg som kommer upp under veckan. Ungefär två per dag tror jag, blir kanske några mobilinlägg också men det får vi se! Ha det bra!
Kram Kram 

Packapackapacka

 
Hittils nu har jag bara packat, målat om naglarna fixat lite och så! Känns skönt att ha börjat med packningen i tid så man slipper stressa! Är nästan klar nu så resten gör jag ikväll. Nu ska jag gå ner och hjälpa till lite sen ska vi ut med båten på eftermiddagen!
Kram kram 

Byggare bob

 SOm ni kanske märkte blev det ingen uppdatering från min sida igår! Jag jobbade hela dagen med att bygga vårt nya uterum! Jag gillar att bygga så jag tyckte faktist det var roligt! Bosse, Tonys pappa är här och hjälper till vilket är super mysigt.
 
Sedan på kvällen kom sanna hit och stannade till 12 eller så! Hon skulle varit ensam annars för hennes föräldrar var hos några kompisar, vi köpte lite schweppes och lite godis och satte oss vid en klippa! Väldigt lyckat kväll!
Kram Kram 

#Foodporn

 

Sista stund shopping

 
Idag var jag ju då i täby centrum! Jag köpte två träningsbhar igen, behövdes ett par till till SSC. Har blivit ganska mycket shopping på sistone, men en del har varit behövligt. Nu behövs inget mer och jag känner mig ganska "färdigshoppad" för ett tag. 
 
Sanna följde med till mig efter och vi har kollat på film och tagit det lugnt. Hon åkte precis så nu ska jag bara mysa med mamma och Daniel eftersom vi inte kommer ses på ett tag!
Kram Kram 

Pankisar

 
Hej! Jag har precis ätit en supergod frukost och ska nu duscha och göra mig iordning. Jag ska till täby centrum med Sanna för hon skulle kolla på lite grejer. Igår var jag iallafall i stan men min brorsa och hans kompis, supermysigt! Kom på att jag inte hade berättat det. Men nu ska jag skynda mig!
Kram Kram 

Boat trip

 Jag gjorde en video när vi var ute med båten och övernattade. Har inte hunnit lägga ut den men nu så! Det blev ganska dålig kvalité. Varför vet jag inte men det blir bättre om man ställer in den på 720 (HD)!
Hoppas ni gillar den!
Kram Kram 

Nytt in

 
Hallonröd hoodie - Lexington // Vinröda "senilsnören" - Synoptik

7 for all man kind

 
Kärlek till dessa uuunderbara byxor. Som man kanske förstår äälskar jag byxor! Hittade dessa från 7 for all man kind och blev kär. Dock kanske lite mycket pengar för ett par vanliga boyfriend jeans men man kan ju alltid önska, haha!
Kram Kram 

Seaside

"tagen från Sannas blogg"
 
Idag har varit jättemysig. Vi var ute hela dagen och det var så otroligt varmt. Jag tog inte så många bilder, typ inga alls (därav lånade jag av Sanna) så det blev inga bra bilder. Nu ska jag till Sanna och sova där och imorgon ska vi till Grönalund med hennes kusiner.
Kram Kram 
 

Himmelriket

 
Igår var vi då och grillade hos våra kompisar! Det var vi och två familjer till. Det var såå kul. Vi spelade fotboll och lets dance på playstation eller vad det nu är. Haha Ellen och jag höll på att dö när killarna körde det och vickade på höfterne och så! Vi åt ju då grillat till middag och sen till efterätt åt vi det godaste jag någonsin ätit, det var en vit choklad kladdkaka!! Det var himmelrikte alltså, Ellen och jag bara åt och åt för den var så otroligt god! 
 
Nu ska vi ut med båten igen och vi ska även hämta upp Sanna vid bryggan närmast henne, så hon ska följa med. Sen ska även dem vi åt hos igår ut med båten så vi ska ligga brevid dem i en vik som heter kyrkviken. Det ska ju bli så himla fint väder så vi ska bara sola och bada hela dagen!

Kram Kram 

Yesterdays detail

 

En strimma hav

 
 
Nu är vi hemma! Det har varit otroligt mysigt, vi har aldrig riktigt gjort något liknande men det var så lugnt och skönt. Jag har filmat massa så jag ska lägga ut den när den är klar! Ikväll ska vi grilla med våra familjekompisar så det ska bli kul!
Kram Kram  
 

I love pants

Maison scotch chinos
 
Maison scotch chinos by rosanna-moberg featuring corduroy pants
 
Som ni ser har Sanna gjort det här collaget men jag bara älskar byxorna och jag kunde inte göra collaget bättre själv. Jag hade ett par chinos för ett ganska bra tag sen men dem blev för små så till hösten ska jag kanske satsa på ett par nya.
Kram Kram 

Boattrip

 
Idag ska vi ut med båtten och övernatta! Det ska bli supermysigt. Man kan sova tre där nere och två där uppe så mina föräldrar sover där nere och min brorsa och jag där uppe. Vi ska troligen lägga till i någon naturvik så vi hoppas på lite finare väder. 
Kram Kram 

Inspiration

 
Tre helt olika inspirationer men alla stilar är så sjukt snygga. Älskar både "Romantiskt", "Klassiskt" och "Casual". Jag tror jag är någonstans mellan alla tre. Försöker mixa alla tre till en stil liksom, haha!
Aja, dessa tre tjejer inspererar mig mycket iallafall!
Kram Kram 
 
 
 
 

Gose

 

Mer gotlands Bilder

 
 Som ni kanske har sett så har jag ändrat designen lite, är jättenöjd. Men vet någon hur man publicerar en bild med storleken 350? Eller kan man bara göra bilderna i dem storlekarna man kan välja? Tacksam för svar :)
Kram Kram 

Shopping

 
H&M träningsbh 199 kr // Cubus träningströja 99 kr
 

Movie night

 
Hunkydory kofta // Jc klänning // Zara skor
Detta hade jag på mig till bion! Filmen var jättegosig, och den var sjukt rolig i slutet! 
Kram Kram 
 

Ändrade planer

 
 
Abercrombie kjol // Marc by Marc Jacobs tshirt // Zara skor
 
Det blev lite ändrade planer, yey! Jag ska vara med Elin idag så ska strax möta henne i Täby centrum. Jag har precis duschat och gjort lite träningsövningar. Jag kan lägga ut dem senare för dem är riktigt bra. Det blev en liten dagens outfit också, sorry för dåliga bilder men har ingen som kan fota mig, haha. 
Kram Kram 

Jute nitar

 
 Åhh, dessa espandrillos- liknande skor från Zara blev mina idag! Som jag har skrivit har jag gärna velat ha dem, och idag hittade mamma dem under sin lunchrast. Dem fanns endast i storlek 36 (vilket är min storlek) och det var även det sista paret. Dem kostade nu 299 kr istället för 499 kr som dem kostade innan rean. Är helt enkelt supernöjd!
Kram Kram 

Dagens

 
Please jeans // Zadig&Voltaire tshirt
 
 

Nike freerun

Nike freerun
 
 

Gårdagen

 
Som jag sa var jag hos Sanna igår! Elin var där också vilket var jättekul. Dem har precis byggt pool så vi badade jättemkt! Sedan åt vi thai mat (standard) vilken är så hiimla gott! Jag åkte hem runt halv 10. Idag ska jag vara barnvakt 4-7 och just nu gör jag ingenting!
Kram Kram 

Livet är bra

 
Åhh, älskar vår båt. Är så lycklig! Den är perfekt!
Kram Kram 

1 juli

 
H&M byxor // American vintage tröja
 
Nu ska jag till Sanna, lägger ut mer bilder ikväll på båten och så!
Kram Kram 

Yazza

 
Igår kom mammas jobbarkompis och hämtade min gamla säng som dem fick och då hade dem med sig deras 3 månader gamla labrador valp. Den var jättesnäll och kunde redan sitt, ligg, vacker tass och mycket mer så den var jättelydig. Den var inte jätteliten men fortfarande valp! 
 
Snart ska vi gå till tåget för jag och Daniel ska möta mamma och Tony i stan! Vi har nämligen köpt ny båt som vi ska hämta idag och köra hem! 
Kram Kram 

RSS 2.0