Dream nails

 
Exakt sådanna naglar vill jag ha!
Tagna från Lovisornas blogg! Klicka på bilderna för att komma dit!
Kram  
 

Here comes the snow lalala

Here comes the snow lalalala
 
 

Q/A - My makeup

 
Nu tänkte jag skriva om hur jag sminkar mig. Detta är liksom allt jag använder, men det skiftar lite om vad jag känner för så ibland blir det mascara och ibland känner jag inte för något smink alls. Som ni kanske kommer märka är väldigt mycket från Bare Minerals och det är verkligen ett stort tips, det ser sjukt naturligt ut, känns inte på hyn och blockerar inte porer och sådant, och dessutom täcker det sjukt bra men ser ändå som sagt naturligt ut. 
 
Iallafall, först tar jag en dagkräm från Emma S eller Nu skin för jag är sjukt torr. Sedan tar jag "Prime time" vilket är en primer från Bare Minerals. Den gör så huden blir jättelen och så att allt smink håller längre. 
 
Sedan tar jag concealerborsten som också är från Bare Minerals (Tredje bilden) och lägger foundationen, som även funkar skitbra som concealer under ögonen för att täcka mörka ringar och där jag är röd. Foundationen är i färgen Fairly light. Jag tycker den funkar jättebra som concealer också eftersom det ser så mycket naturligare ut och det blir absolut inte kakigt. 
 
Sedan tar jag samma foundationen i hela ansiktet med den stora, runda borsten. Den stora borsten är mycket tätare och gör så det kommer mer på hyn men det blir även lättare att "Blanda ut" liksom. 
Sedan tar jag brunpudret "Warmth" och tar på kinderna, sidorna av pannan, käken, halsen och lite lätt över hela resten av ansiktet med den lite mindre, inte lika runda borsten. 
 
Till sist om jag känner för det, vilket inte är så ofta, böjer jag ögonfransarna med en ögonfransböjare från H&M och sedan tar jag mascaran Hypnose precious cells från Lancomé väldigt lätt för att det inte ska bli klumpigt. 
 
Det var allt jag gör, som sagt skiftar det väldigt mycket och det är sälan jag har allt. Jag menar inte att försöka låta proffsig, utan tvärtemot kan jag inte så mycket. Jag vet dock att jag älskar att sminka mig och jag har testat olika saker och absolut blivit bättre och dessutom det funkar super för mig vilket är det viktigaste. Hoppas det hjälpte lite till dig som frågade!
Kram 
 
 
 
 
 
 

Q/A - Outleten



Det var nån som frågade om vad outleten hette och den heter "saw Grass Mills"! Och det fanns runt 150 märken och butiker. Dem hade dem mest populära som Juicy couture, true religion, Michael Kors, Ralph Lauren, Gant och sjukt många mer. Det är bara att söka på google för att komma till deras hemsida och se alla affärer! 

Nu är klockan 11 här och vi ligger vid poolen för att försöka få lite färg. Sen ikväll ska vi in till Miami beach och sen kanske till Aventura mall till Abercrombie, Victorias secret och alla dem butikerna som inte fanns på outleten. Det är verkligen så najs här! 
Kram



Depend Gellack

Tycker det är så fint med fräsha naglar så jag ska lätt önska mig detta kit i julklapp! Kostar 495 kr om jag inte minns helt fel!
Kram  

Saw Grass mills


Idag har vi varit på outleten och jag har hittat massor jag har velat ha! Som sagt så kommer bilder på all shopping när jag kommer hem! 
Kram


Q/A - Tumblr

 
Jag tänkte förklara lite om Tumblr! Jag trodde först att det skulle vara jättesvårt med designer på sin sida osv. men det är verkligen superlätt. Om du vill ha t.ex min design, klickar du på install theme uppe i högra hörnet som ovan och så kommer du in till han som skapade designen, sedan går du in på hans teman och så kan du installera dem där, sök på internet för bättre instruktioner, 
 
Sedan när det kommer till bilderna osv så kan man söka på olika ord om man vill ha något speciellt sedan börja följa någon man tycker lägger ut fina bilder, och om dem du följer lägger ut en bild så kan du klicka på vem den personen fick bilden ifrån och se om du vill följa den. Några riktigt bra tumblrs enligt mig är Andypanken, spencergwen, rmoberg, lovisaegervall och många andra. Jag tror ni kan se vilka jag följer på mitt konto!
 
Jag gillar tumblr jättemycket och använder det som en sida bara för mig liksom, eftersom för mig spelar det ingen roll om hur många som följer mig utan jag har det bara för jag tycker det är kul och man får mycket inspo. 
Hoppas det hjälpte! 
Kram 

MIssa inte ikväll


Brownie

 
Hej! Nu är vi troligen på flygplanet påväg till Miami! Wieee! Jag har förberett ett tidsinställt inlägg till varje dag. Dem är dock inte så jättebra för jag hade inte tid eller ideer men det får duga! 
 
Kolla vad brun jag var i somras, herregud. Då tyckte jag inte det men nu inser man verkligen hur vit jag har blivit. Får förhoppningsvis lite färg i Miami men det är liksom inte supervarmt och vi är bara där i en vecka så jag kommer inte bli så brun!
Kram 

Here we come



Sitter på lounchen nu! Snart åker vii!
Kram

Packadoppacka

 
Jag håller på och packar, gör massa tidsinställda inlägg och strax ska jag på min kusins barns dop!
Kram 
 

Fave

 
Depend nr 324! Superfint!
Kram 
 

Sannaaaaa



Jag är hemma hos Sanna och snart ska vi på spinning! Vi kommer inte ses på mer än en vecka för hon ska till gotland imorrn så vi har lite kvalitetstid med varann, och tvn... och datorn haha! Jag såg kommentarerna och självklart fixar jag det! 
Kram


#Tumblrwednesday

 
 
 

Svenska hollywoodfruar

 
Ni missade det väl inte igår? :)

13

Nästa planerade resa?
Miamiii på söndag!

Vem sov du senast med?
Stella i lördags! :)

Senast sedda film?
The conjuring som jag såg i fredags hos Ebba!

Vem var den senaste som ringde dig?
Lovisa!

Senast 3 inkomna sms?
- Bra (Sanna)

- Hahhahahahah ja (Elin)

- Sätt på offline (Daniel, min brorsa)

Vad stod det i ditt senaste skickade sms?
- 18.45 

Vem och vad skrev någon senast till dig på Fb?
- Tiernan - That´s good and hows Daniel <3

Vart vill du åka just nu?
Australien eller typ Hawaii

Vad ska du göra imorgon?

Antingen vara med Elin eller träna om Sanna kan

Vad skrattade du senast åt?
Barnen jag var barnvakt åt för dem var så sköna när vi spelade kort!

Senaste köp?
En mössa!

Vad har du på dig?

Vita byxor, tshirt, hoodie och mjukistofflor!

Hur mår du?

Superbra!! Allt går bra i skolan och nästa vecka är det höstlov!!

 Frågorna tagna från nickys.se
Kram 

 


Höstväder


Byxor- Abercrombie &fitch
Tröja - Sunshine? 
Hoodie - Hollister (Sannas)
Svarta Uggs

Mina byxor är supersmutsiga eftersom det regnar så mycket ute! 

Nu är jag barnvakt och ska vara det tills klockan halv åtta typ! Vi har inga läxor eller så vilket är superskönt! 
Kram

Wildfox

 

Kill me now x2

 

Plugg

 
Hej! Förlåt för dålig update men jag har haft fullt upp. Jag vaknade ganska tidigt imorse så gick ner och myste lite med mamma innan Stella vaknade. Sedan gjorde vi amerikanska pannkakor, efter det åkte vi till täby centrum för Stella behövde köpa lite grejor. Jag fick skjuts hem då för mamma och Tony var också där, och då tog Stella tåget hem. 
 
Sedan jag kom hem har jag in princip pluggat hela tiden eftersom vi har spanska prov imorgon men det känns faktist väldigt bra eftersom jag har pluggat så pass mycket. Sen ikväll är det Solsidan!!! 
Kram 

Soooooo

 

Gamers

 
Hej! Detta inlägget skulle kommit upp för tre timmar sedan men jag och Stella fastnade framför spela.se och sedan glömde vi det. Vi har även badat vilket var supermys! Nu ska vi fortsätta spela!
Kram

Cozy saturday

 
 
 Jag fick precis hem Veckorevyn i posten och har precis duchat, målat naglarna, smörjt in mig och allt det där mysiga. Igår var jättmysigt. Vi kollade på The Conjuring vilket var sjukt läskigt, men jag hade hörlurar under hela filmen för annars blir jag så sjuukt rädd. Innan vi åkte hem till Ebba möttes vi i Täby Centrum och åt och då köpte jag en mössa från H&M. Min gamla försvann ju och jag tyckte denna var fin. Endast 80 kr så det var super!
 
Runt klockan 4 kommer Stella och vi ska nog bara mysa. Vi kanske tar en promenad eller något hoppas jag för det är så himla fint väder. Hon ska iallafall sova här!
Kram 

Stay up all night

 
 

American pancakes & Fruits

Bilder tagna av Sanna 
 
Dagens frukost hos Greta. Mums!

Fall

Tröja - H&M // Tröja under - American Vintage // Byxor - Zara // Skor - Cheepie // Armband - Rädda barnen

Kill me now

Favoriten är näst sista. Omg.

White House down

 
Igår kollade vi på denna filmen. Verkligen sjukt bra. Stort tips! Det handlade om hur några försökte bomba och ta över vita huset och skjuta misiler mot andra länder från vita husets databas. John (Channing Tatum) är då huvudpersonen och han spelade verkligen bra! Men som sagt, stort tips!
 
Nu är jag med Elin! Jag, Sanna och ELin sov hos Greta som bor i Stocksund så vi fick skjuts hem av mamma. Nu ska vi ducsha och ta det lugnt för ikväll ska vi till Ebba och vara där med några och se på skräckfilm!
Kram 
 

Dream



Så himla fina bilder! Favoriten är första! 
Kram

I love my primes

 
Nog det bästa jag har fått. Eller okej, kanske inte. Haha, men absolut inom "mode". Jag använder dem superofta och dem passar till allt och dem är verkligen helt och hållet min stil. Jag funderar  funderade på att köpa höga ljusa. Dock är jag inte helt säker på att jag inte vill ha dem än men jag funderar nog fortfarande. Jag tycker det är så himla tråkigt att ha dem höga eftersom dem är super mainstream, det är dem lägre också men inte lika. Dock vill jag ha ljusa vilket inte är lika vanligt som svarta eller bruna men jag får se. Vad tycker ni?
Kram 
 
 

Huge inspo

Från Chloé , Lovisas 

8 tips för friskare hår

Hårolja
Använd hårolja i topparna efter varje dusch. Ett tips är maroccan oil som jag vet många gillar. Dock är den ganska dyr och jag vet att det finns supermånga billiga som gör ett precis lika bra jobb.
 
Tvätta regelbundet
Om man tvättar håret regelbundet håller håret sig renare. Om man tvättar det för ofta vänjer sig håret och börjar då därför överproducera fett vilket gör håret fetare. Därför ska du tvätta håret max tre gånger i veckan men om du vill duscha oftare räcker det med att skölja igenom det.
 
Inpackning gör skillnad
Använd inpackning iallafall en gång i veckan. Inpackningen gör håret mycket mjukare och kan reparera slitna toppar. Änvänd även alltid balsam efter att du har haft i en inpackning, eftersom att inpackningen öppnar upp håret och går in på djupet och därför ska man ha balsam i efter för att stänga hårstråna igen.
 
Utsätt inte håret för mycket värme
Då menar jag både solen och stylingverktyg. Använd keps om du är på stranden länge eftersom det sliter mycket på håret, om du inte vill ha keps försök hitta någon bra solskydds produkt för håret. Använd även värmeskydd när du stylar ditt hår.
 
Låt ditt hår självtorka
Låt ditt hår torka av sig själv efter du har duschat! Att ruffsa det torrt med handduken eller föna det sliter väldigt mycket. Kram istället ur det och sätt upp en turban och låt det torka. Håret är tre gånger känsligare när det är blött så se till att inte heller borsta håret när det är blött för då dras många fler hårstrån bort än om det är torrt. 
 
Skölj håret med kallt vatten
Skölj håret med kallt vatten innan du kliver ur duschen, det ger håret glans och stumulerar hårrötterna! Tvättar du håret i för varmt vatten så tappar du även mer hår än nödvändigt.
 
Sov med fläta
Sov med fläta då det inte sliter lika mycket på håret, se även till att ha rena lakan fetrsom smutsiga lakan kan leda till fettigare hår.
 
Tänk på att allt som du stoppar i dig kan visa sig på utsidan och det gäller även på håret. Folsyra, kisel och B-vitamin är väldigt bra för hårets kvalitét.
 

Graffiti vs Streetart

 
Jag jobbar på en uppsats om graffiti och street art till bilden just nu! Jag hittade dessa bilder. Den första och sista bilder är sådanna bilder man kallar streetart medans dem två i mitten är graffiti. Jag älskar sista bilder för den har så bra budskap. Att tigern flyr från fångenskap och från att säljas som ett objekt. 
 
Idag har jag varit barnvakt som vanligt så det är därför jag inte har bloggat så mycket! Ska abolsut gör bättre inlägg imorgon!
Kram 
 
 
 
 

Knitted hats

Knitted hats
 

Miami part 2 - Reseplaner

När vi ska till Miami så ska vi hitta på massa roligt! I söndags var det två veckor tills vi ska åka och jag längtar otroligt mycket. Vi kommer då dit på söndagskvällen, det är väldigt skönt att komma dit på kvällen då man är väldigt jetlaggad och slipper vänta så länge innan man lägger sig. Sedan på tisdagen ska vi till en outlet som heter Saw grass mill. Det finns affärer som True religion, Ralph Lauren, Michael Kors, Uggs, Juicy couture, Levi´s och massa fler butiker.
 
 
Sedan under veckan ska vi vara på hotellet som heter Villas at Doral, men vi kommer troligen vara mycket mer på Miami beach vilket är betydligt mysigare. Vi är liksom inte där för att vara på hotellet. Sedan ska vi gå längst rodeo drive vilket vad jag har förstått är en känd gata i Miami. Någon dag ska vi även titta in i en galleria som jag har blivit tipsad om någonstans som heter Aventura mall. Där har dem b.la. Abercrombie, Victorias secret, Gilly Hicks och återigen, massa fler. 
 
På Fredagen åker vi till Key West och spenderar en dag där och bor på ett hotell där under natten. Det ska bli superkul att få se det för det verkar så himla fint där. Sedan åker vi tillbaka till det första hotellet och sover där lördag- söndag. Sedan åker vi hem till Sverige på söndagen men med tidsskillnader och resetid är vi inte framme förrän förmiddagen eller så på måndagen. 
 
Självklart kommer jag göra inlägg efteråt och kanske tipsa om olika ställen och berätta om hur outleten var och allt jag har köpt osv!
Kram
 

Välkomna

 
Jag märkte precis att jag hade fått väldigt många nya läsare. Troligen för att jag blev länkad på sarapiper.se, haha. Gå in och kolla där för hon har verkligen en superbra blogg. En av mina absoluta favoriter. Men jag tänkte bara säga välkomna och jag hoppas verkligen ni stannar kvar! Skriv gärna vad ni vill se mer på bloggen och så för det är verkligen kul att få lite tips!
 
Idag så var Elin, Sanna och Greta här en stund. Vi bara snackade och jobbade lite på en inlämning. Lika mysigt som vanligt! Ikväll har jag inget att göra, jag ska nog lägga mig tidigt eftersom jag somnade väldigt sent igår!
Kram 
 

#Tumblrmonday


Bästavän

 
 
Vi var ute och fotade lite när solen precis hade gått ner. Det blev superfina bilder och ljuset var så himla fint. Plus att modellen var ju inte så dum den heller! 
Kram 

Chocolate mocha

 
Åhh älskar denna dricka från Starbucks! Smakade dem först för en vecka sedan eller så när cafeterian i vår skola fick in dem! Jag har smakat både mocha och caramel och båda är lika goda! Dem smakar ganska mycket kaffe men är ändå supergoda. Dem finns i dem flesta ica affärerna! Mums!
 
Nu är Elin här och vi kom precis hem från Ica då vi köpte lite gott, vi har pluggat och nu ska vi nog bada! Det är ju sååå himla fint väder!
 
Ett liten snabbt svar:
Hej Emma! Älskar din blogg! Men jag undrar om du kan visa allt du köpt i Miami när du kommer tilbaks.
Taack, vad glad jag blir! Självklart gör jag det! Kram! 
Kram 
 

Ett år sen


Casual

Tröja - H&M // Jeans - Hollister // Jacka - H&M // Converse
 
Hej! Idag var jag som sagt med Sanna i stan! Det började gaanska segt eftersom jag glömde min mössa på tunnelbanan! Jag fick ringa kundtjänst och så, så jag får hoppas att den kommer fram. Blev så ledsen, vi kollade på nathalie Schuterman och dem militärgröna är slut och dem kommer inte få in fler :'((((
 
Men just nu gör jag typ ingeting, får se om jag gör något ikväll om jag orkar. Jag hade tänkt att ta ett litet bad nu så det är mysigt! Ha en fortsatt trevlig lördag!
Kram 
 

Q/A - LV Neverfull

Hej! jättefin blogg, vet du om neverfull väskan har en dragkedja så det går att stänga?
 
Hej, och tack så mycket! Nej, den har ingen dragkedja men den har en "krok" som man kan stänga ihop den i mitten! Bild nedanför! Kram
 

Expresso house




Dreamdreamdream

 
Godmorgon! Idag ska jag med Sanna till stan för hon skulle fixa nåt, annars har jag inga planer för dagen! Detta är ett tidsinställt som jag började med för några dagar sen! Innehållet var liksom väskan ovanför men då såg jag att Sanna hade gjort ett inlägg och hon ville ha samma väska (fast det visste jag redan) och då tänkte jag att jag kunde vänta att publicera inlägget lite! 
 
Men som ni kanske såg la jag ut lite av dem sakerna jag önskar mig i julklapp! Eller det är liksom inte officiellt haha men det är ju faktist inte sååå långt kvar! Men jag fyller år 22 dagar efter julafton. Så när vi kommer hem från mexico är det typ 10 dagarkvar! Men då önskar jag mig bara en sak, väskan ovanför!! Eller jag önskar mig den iallafall nu! Den kostar väldigt mycket men om jag skulle få den skulle jag vara supernöjjd! Kommer säkert ändra mig men denna väskan är nog lite drömväskan! 
Vad flummigt det blev haha!
Kram 
 

Q/A - Primeboots

Hej! Jag ska äntligen få mina första primeboots, jag har velat ha dem i ca 1 och ett halvt år! Nu har pappa äntligen gått med på att köpa ett par till mig ( Jag har tänkt köpa de bruna mellanhöga eftersom att det är mina första par) men jag undrar.. Har primeboots börjat bli lite ute? Jag ser att bloggare börjar att blogga om nya slags skor så som dem där forentini + baker skorna!? Och så ser jag att en del börjar att sälja sina primes... Jag menar e det värt det nu, eller e det försent? :/
 
Hej saraaa! Gud vad roligt! Jag älskar verkligen primeboots, och använder mina superofta! Jag förstår vad du menar med att dem börjar bli lite "ute". Personligen tycker jag inte det är så men det finns ju alltid en risk att det blir så. Ett bar bruna boots går dock aldrig riktigt ur tiden så även om dem är dyra kommer du alltid ha användning för dem! Angående nya boots som fiorenti baker t.ex så är jag inte ett jättestort fan av dem och tycker myycket mer om primeboots men det är ju från person till person så jag tycker absolut det är värt att köra på primsen om du gillar dem och du kommer säkert inte ångra dig!
Kraaam 
 
Sannas nya primes!! 
 
 
 

All I want for Christmas is youuu

All I want for Christmas is youuu
 
 

Shadow theatre

Jag såg denna för ganska längesen, i slutet av sommaren eller så! Trodde jag hade lagt ut den men tydligen inte! Så bättre sent en aldrig! Den är otroligt underbar, grät lite dem första gångerna jag såg den och tro mig, jag har sett den många gånger! 
Krrraaam 

... days until

Tog ideén från Sannas blogg! Och hon tog den ifrån Nickys haha!
 
Julafton om 75 dagar! Jag älskar julen och känslan i magen man får runt jul. Bästa känslan!!
 
Om 142 dagar åker jag med Sanna till finland och åker skidor. Hennes kusiner har ett ställe där eftersom dem är halvfinska så jag följer med deras familj! KulKul!
 
Om 179 dagar har vi praovecka på vår skola, synd att vi inte har två veckor men det ändå bli superkul!! Vet nog ganska säkert vart jag ska praoa så ser fram emot det jättemyckte!
 
Bara 17 dagar till miami!!! Wieee vi ska besäka massa roliga ställen, skriver ett inlägg om det senare!!
 
Exakt 100 dagar till min fölsis vilket betyder moppeee, cykla lagligt utan hjälm, energidryck och läskiga filmer på bio! Haha nej men jag ser absolut mest fram emot moppekörkort!
 
78 dagar tills vi åker till Mexico! Vi ska bo på två ställen där, en ö och sen något annat ställe! Så härligt!
 
Är så sjukt tacksam för allt vi får uppleva med resor och allt och ser så mycket fram emot alla resor! Men jag får ta en sak i taget och verkligen njuta för tiden går så himla fort!! 
Kram 
 
 
 

Tionde

Hunky Dory kofta (Mammas) // Odd molly tröja // Hollister jeans // Uggs 
 
 
 
 
 
 
 
 

Photobooth

 
Hej! Nu är jag och Elin hemma hos mig igen! Det blev lite iphoto bilder. Vi har bakat lite chokladbollar, dock halv sats för det inte fanns tillräckligt men ändå! Nu ska vi kanske plugga lite och sen ta outfit bilder! En liten sneak peak ovanför haha! 
Kram 
 

SorrySorrySorry

Sämst uppdatering, jag vet! Förlååt! Idag var Elin här och vi har pluggat hela tiden, 2 inlämningar tills imorrn... Men nu är jag klar så det är superskönt!
 
Jag hittade denna bilden på datorn! Åhh vad najs. Nej med det var på Woodbury outlet (Ingen aning om det verkligen hette så?) utanför New York. Världens bästa outlet, iof har jag typ bara varit på den men ändå. Vi köpte så himla mycket! Förhoppningsvis blir det lika bra shopping i Miami! 
Bättre uppdatering imorrn, lovar! Ska försöka hinna göra outfit också!
Kram 
 
 

Can't wait

 

Q/A - Bloggtips

 
 Klicka på bilderna för att komma till bloggarna!
Kram

Chanel

 
 Så fina!!
 
 
 
 
 

Vapiano





Fave bags

Skulle inte sitta fel!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baggy

Tröja - Abercrombie // Jeans - Mango // Jacka - H&M // Mössa - FWSS // Converse
 
Allt är Sannas förutom mössan men men! Haha
 

Happyyy

 
Hej! Jag är hos Sanna fortfarande eftersom mina föräldrar är bortresta! Elin sov här i natt men nu är det bara jag och Sanna. Vi har fotat massor och det blev så himla många bra bilder, vi tog även outfitbilder som kommer upp strax! Ha en fortsatt bra lördag!
Kram 

Cara Delavigne

Så hiimla snygg!!!
 

Friday


Väntar på Elin för hon färgar håret! Sen åker jag till Sanna och sover där hela helgen för mamma och Tony är bortresta! 
Kram

Red valentino

 
Nu tog jag lite bilder från Sannas blogg men på senaste har jag börjat kolla lite på shopbop.com sedan Sanna la ut detta inlägg. Jag tycker dem har mycket fina bilder och inspiration! Tiiipps! Jag tycker om den svarta klänningen i mitten och kappan längst ner är också väldigt cool! Kappan är dock inget jag skulle ha på mig själv men jag gillar den!
Kram 
 

Odd molly faves

 
 
 
 
 
 
 

Bows

Tröja - A.vintage // Kofta - Odd Molly // Byxor - Zara // Primes
 
Nu är Elin här och vi äter ben&Jerry! Mums!
Kram 
 
 
 
 

#Tumblrwednesday

 
 
 

Drömjacka

Världens finaste kappa enligt mig. Jag ska lätt köpa den nån gång. Love it! 
 
Idag har jag varit barnvakt så därför har jag inte uppdaterat, imorrn blir det bättre! Lovar! Ikväll ska jag kolla på Svenska Hollywood fruar som vanligt men just nu kollar jag på How I met your mother!
Kram 

RSS 2.0