Simple

Ralph Lauren kofta // American Vintage tröja // Abercrombie jeans // Uggs
 
 

pandamonium pink

 

Miami part 1 - Wanties

Miami baby
 
Jag tänkte göra några inlägg om Miami, wanties, sevärdigheter och vad vi ska göra osv. Sara ville gärna det och jag tyckte det var en rolig ideé. Älskar att skriva om resor så då blir det ju perfekt att skriva om Miami. Jag kommer göra olika inlägg, och första är då "Wanties". Om ni följer mig på polyvore kanske ni har sett att jag har lagt ut huur måånga kollage som helst på vad jag vill köpa. Det ändras väldigt ofta med det är vissa saker som nästan alltid har varit detsamma. Jag vill tex mest ha True religion jeans, Uggs, ny väska och Juicy couture byxor. Sedan finns det en del jag har sett på hemsidor osv som kanske inte helt säkert finns där men som jag supergärna skulle vilja ha. Som tex Abercrombie byxorna.
 
Sedan finns det annat som jag gärna vill ha men som inte är så himla viktigt, tex kabelstickade tröjor, vit skjorta, nån snygg beanie, svarta byxor, vanliga stickade och några coola militärbyxor. Men det får jag se vad jag hittar liksom. Men det var lite om vad för shopping jag kommer ägna mig åt!
Kram 
 

Mathilde

Nu har Mathilde öppnat en webshop! Ganska bra tycker jag. Dem har två butiker i stan, en på biblioteksgatan och en i PK huset. Förmodligen min favorit butik i stan för där är allt jag gillar samlat. Deras webshop hittar ni här
Kram 
 
 
 

Täby centrum häng


Är i Täby centrum en snabbis med Sanna nu! Hon ska köpa joggingbyxor och laddare och jag kanske ska kolla på primeboots! Det var jättemysigt igår! Lollo kunde inte komma så det blev bara Sanna, Greta och jag men det var superkul! 
Kram 



Miss the summer

 
Åhh vad jag saknar sommaren!
 

Miu Miu shoes

Lovelovelove
 
 Idag har varit ok! Började skoldagen med 2 timmars träning sedan vanliga lektioner! Det var så himla kallt imorse och mamma är ledig på fredagar så hon skjutsade mig till skolan! Sen efter skolan gick jag och Sanna hem till henne och på vägen stannade vi och köpte cola och så, och då träffade vi Lollo! Jättekul! Sen gick vi och hämtade Sannas kusiner och var barnvakt åt dem ett tag! Vi lade pussel och kollade tv. Sedan gjorde vi inte så mycket, vi sminkade oss precis innan jag skulle hem! Haha, har inte sminkat mig på suuperlänge!
 
Nu är jag hemma iallfall, eller kom hem typ halv 10 och då badade vi en snabbis. Och nu kollar jag på nån film som går på tvn! Ganska rolig faktist!
Hörs imorrn!
Kram

Inspo

 

26

 
Just nu är Elin här! Jag skulle vara ensam idag så frågade jag Elin om hon ville göra nåt. Vi har bakat kladdkakemuffins av en halv smet för vi hade inte tillräckligt med ägg så det blev bara 5 muffins! Men dem var supergoda! Nu ska vi strax göra mat och sen ska vi baada innan Elin ska hem! 
Kram 
 
 

Tumblr

Nu har jag äntligen skaffat tumblr på riktigt! Har nog haft ett konto ett tag men nu fixade jag deisgnen och så! Den heter iallafall emmasternegard.tumblr.com men designen är inte klar än. Tog bara första bästa!
Gå iin
Kram

Veckorrevyn

 
Köpte nya veckorevyn idag! Mysigt såhär en onsdag!!
Kram 

Ralph

Ralph Lauren tröja // Zara byxor // Primes
 
 

Fall

Another fall set
 
 
 

Q/A - Vem är Tony?


Fick en fråga och tänkte svara på den nu för det är lite svårt att veta! :) Tony är min "Låtsaspappa" som min mamma träffade när jag var 6 år. Min riktiga pappa dog när jag var 3 månader så jag kommer liksom inte ihåg så mycket av honom. Men Tony är iallafall som min riktiga pappa och jag tycker om honom lika mycket som om han vore det! Även om jag ibland tänker på min riktiga pappa så är jag superglad för att mamma träffade Tony och att han finns i mitt liv! Nu vet ni! 
Kram 
 
 

23 september

 
Idag har varit en ganska bra dag! Det var sviinkallt imorse! Jag hade en tjock, varm tröja och jacka, mössa och halsduk men frös ändå så mycket! Men skolan gick ganska fort och sen åkte jag och Sanna hem till mig och hämtade träningskläder och sen åkte vi till Sanna och pluggade lite! Vid typ halv sex åkte vi till gymmet och gymmade tills yogan började vid halv 7! Så underbart med yoga på en måndag!
 
Nu ska jag inte göra så mycket, alla är på träning så är ensam hemma men jag får se om jag badar när mamma och Tony kommer hem för dem ska säkert också bada! Ganska skönt såhär på en måndag. Vi börjar även väldigt sent imorrn så kan vara uppe lite senare, haha!
Kram 

Beslutsångest

 
Ilandsproblem jag vet, men jag kan verkligen inte välja vilken färg!! Svart är lite mer klassiskt men jag vill ändå ha nånting annurlunda. Så himla svårt! Vad tycker ni??
Kram 

Roses are red


Badabadabada

Bilder från Sannas blogg
Igår var så mysig! Sanna kom till mig kanske 12 på dagen och då badade vi en stund! Jag hade gått i typ halv 11 så låg i superlänge. Sen gick vi upp och duchade och åkte vi till täby centrum för jag skulle köpa sjalen och vi åt även där! Sedan åkte vi hem och hade en fotografering! Det blev superfina bilder! Vi gjorde mat vid kanske 7 och åt den medans vi kollade på "The last song". Har aldrig sett den förut och den var såå himla bra och mysig. Sen badade vi igen vilket var sjukt mysigt för det var sjärnklart och jättevarmt i vattnet! Så vi pratade där i kanske 1 och en halv timme! Sen åkte Sanna vid 11 och mina föräldrar och våra familjekompisar kom hem typ 5 min senare och då badade jag en stund med dem igen! 
 
Nu har jag nästan precis vaknat, brukar aldrig kunna sova såhär länge när det är skola för är liksom så inställd på att gå upp tidigt! Men iallafall så äter jag lite frukost och kollar på tv! Idag ska jag bara ta det lugnt och kanske se om det är nåt plugg. Standard söndag helt enkelt!
Kram

Leopard

 
Här är scarfen jag köpte idag! Bestämde mig för att köpa den och är supernöjd! Hittade den på Jackie för 400 kr!
Nu är jag hemma och tar det lugnt!
Kram 

Photoshoot


Underbart






Vapiano


 
Idag åt jag och Elin som sagt på Vapiano! Dem har seriöst väärldens godaste carbonara! Om ni ska äta där, testa den! Sen gick vi runt lite i affärer tills bion började! Är riktigt sugen på en scarf jag hittade så får se hur jag gör! Men filmen var iallafall sjuukt bra! Haha så rolig! Och tydligen hette den Familjetrippen inte Familje semestern haha!
Kram 

Orange sweater

Hunky dory tröja // Abercrombie jeans // Depeche bälte // Primes
 
Hej! Idag har varit en bra dag! Började med choice och då hade jag träning, sedan gympa! NU är jag hemma med Elin och vi ska strax köpa lite godis på Ica sen ska vi till Täby centrum och äta först på Vapiano sen bio! Ska gå på Familje semestern typ och verkar jätterolig! SÅ suupermysig kväll!
Kram
 

Världens bästa brorsa

 

Kardemummamuffins - World's greatest

18 portioner

2 små ägg
3 dl socker
1 1/2 dl mjölk
75 g smör
4 dl vetemjöl
1/2 tsk salt
2 tsk bakpulver
2 tsk kardemumma (gärna grovmalen)
2 dl grovt rivet äpple

Sätt ugnen på 200°C.
1. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt mjölken och det smälta avsvalnade smöret.
2. Rör ner mjölet blandat med bakpulver och salt.
3. Tillsätt kardemumma och äpple.
4. Häll smeten i muffinsplåt eller formar. Grädda mitt i ugnen 15-20 minuter.

 

Sjukt goda, verkligen stort tips! Idag så var det den tråkigaste och segaste dagen i skolan, ,men nu är den avklarad. Efter skolan följde Sanna med mig hem och vi bakade då dessa muffins. Sen har vi kollat på "THe mentalist" och sen åkte hon hem! Imorrn har vi ingen läxa eller så och efter skolan ska jag och Elin troligen göra något. Vi ska även bygga en yacuzzi eller badtunna eller vad man kallar det! Ska bli såå underbart! Tänk att bara kunna bada när som helst en stund nu i höst och vinter! Can't wait!!

Kram 


Love at first sight

Love at first sight
 
Åhh, vad fina grejer! Älskar verkligen skorna från TOD's men dem svider väldigt mycket i plånboken. Sedan är jag jättekär i tröjorna. Har alltid typ gillat Kenzo tröjorna men på sistone ännu mer. Dock finns inte dessa att köpa längre typ, eller bara den gråa. Men det finns en fin blå kenzo tröja på Nathalie Schuterman! Men jag ska inte köpa den men dem är superfina! 
Kram 
 
 

Saknar

Har pluggat hela eftermiddagen så har inte hunnit uppdatera! För er som inte har sett den, här kommer en video jag gjorde från när vi var i kroatien! Saknar det så himla mycket!!
Kram 

Ett till Miami kollage

Another miami wanties set
 
Juicy pants // True religion jeans // Abercrombie pants // Black pants // MBMJ tshirts // UGGs
Sen även abercrombie piké och abercrombie parfym. 

Hur många kramar finns det i världen

Ikväll var hela familjen på Hur många kramar finns det i världen! Superhärlig film, verkligen stort tips! Nu kollar jag på SVenska Hollywood fruar!
Kram 

Bio




Michael Kors love

Michael Kors Love Älskar alla dessa väskor supermycket, speciellt den på översta raden till höger! Love, love, love! Kram  

Room details

 Några bilder från mitt rum jag hade på datorn!   

Fredagens outfit

Odd molly kofta // Zara byxor // Blus okänd // Skor okänd // Armband okänd
Detta var det jag hade på mig i fredags i skolan. Iphoto funkar nu så hade tillgång till bilderna igen! Wiee! Har precis varit barnvkat vilket var mysigt och nu ska jag bara ta det lugnt. Daniel har även hjälpt mig lite med so:n men ska fortsätta imorrn om jag hinner och på onsdag! Kram 

- / +

 - Nu har verkligen skolan börjat på riktigt, dvs prov inlämningar osv
 
+ Hösten börjar komma och man kan börja klä sig så mycket snyggare med accessoarer, tex halsdukar, jackor, mössor 
 
- Man är inte ute lika mycket eftersom vädret är så himla ruggigt och då blir man så himla trött när man inte får lika mycket frisk luft
 
+ Snart ska vi åka iväg till USA och värmen, kan verkligen inte vänta. Ska bli så härligt att få lite färg igen och shoppa massa nya mysiga kläder nu när hösten börjar komma på riktigt
 
- Det blir mörkt jättefort och det kommer börja vara mörkt när man ska gå upp och gå till skolan, vilket gör att det blir så himla mycket svårare att ta sig ur sängen
 
 
+ Jag har fått många fler läsare vilket är såå kul och det får mig verkligen att vilja fortsätta blogga! Ni är underbara
 
- Iphoto funkar inte vilket gör att ni inte får så bra inlägg vilket är supertråkigt
 
+ Svenska Hollywood fruar går i höst vilket är mitt favvoprogram! Haha, förgyller mina tisdagar. Sedan har ni väl inte missat Chloés och Nickys podcast, så himla bra
 
- Jag är så himla förkyld vilket jag verkligen inte gillar. Ska börja äta mycket frukt och dricka mycket vatten och bli av med denna dumma sjuka
 
+ Jag älskar att träna vilket jag nästan aldrig ha gjort förut och dessutom mår jag så himla mycket bättre av det
 
 
 
Kram 

Q/A - H&M sweater

Kan du visa en bättre bild på den? Vad kostade den :)
Den kostade 199 kr så det var jättebra pris och här nedan kommer fler bilder! Som jag många gånger har sagt så funkar inte iphoto så det får bli mobilbilder. Det är svartvitt för ljuset blev dåligt men tröjan är samma gråa färg även med effekten! 
Kram 
 
 

Abercrombie pant

 
Om ni läser Sannas blogg har ni kanske sett dessa byxor. Tycker dem är såååå snygga! Jag hoppas verkligen dem finns kvar när jag åker till USA. Gillar dem gråa mest men även dem rosa. Om jag hittar demså blir det nog dem gråa men alla tre är skitsnygga! Hoppas, hoppas, hoppas!
Kram 
 

less is more

Bild från Sanna
Köpte en ny tröja igår från H&M! Superenkel men ändå fin liksom! Påminde en del om nån hunky dory kofta jag har sett. Men den var fin. Sen köpte jag även 14 par strumpor. Jag tappar bort mina strumpor hela tiden, det är verkligen sjukt. Jag hade liksom inte ett enda par kvar! Men nu har jag så det räcker ett tag! 
 
Vi tog outfit bilder i stan men dem blev sjukt mörka, så dem gick inte bra att redigera så det blev inte alls bra! Så skippade det! 
Kram 

Demostration

Bilder från aftonbladet
 
Idag i stan så var det demostration vid Stureplan! Eller dem gick liksom i ett led. Det var Svenskarnas parti som det heter som demostrerade. Det var riktigt obehagligt faktist eftersom det var så himla hetsigt och det var lite slagsmål och sånt! Sanna och jag gick därför in på Zara precis där det var för vi ville inte gå vidare. Så vi gick till övervåningen så vi såg uppifrån liksom. Själv håller jag verkligen inte med deras åsikter över huvud taget vilket många andra inte heller gör, så det blev ju lite kaos. Alla har dock rätt till en åsikt men det är synd att det ska gå så himla långt. Det var liksom hur många poliser som helst, och vi märkte det redan när vi kom tid några timmar tidigare när vi gick igenom humlegården.
 
Men det gick bra och det lugnade ner sig lite senare när det hade dragit förbi. Tycker dock synd om dem som skulle till halvmaran eftersom det var så himla mycket folk så bilar och bussar inte kunde komma förbi. 
 
Kram 
 

Yesterdayy

Hej! Igår var jag på tjejmiddag hos Ebba i min klass! Hon har en varje år och den blir alltid lika bra. Vi var typ 13 tjejer från klassen för några kunde inte komma. Hon hade beställt pizza och köpt typ 2 kg godis, hur gott som helst! Dem flesta, inkusive jag spelade fotboll hela kvällen på en liten plan dem har nära sig. Det är lite tradition så det var mysigt att göra det igen! Resten kollade på skräckfilm vilket jag är glad att jag inte gjorde. Jag blir rädd i typ 2 veckor efteråt så tycker inte det är värt det! Men kvällen var jätte lyckad!
 
Idag ska jag till stan med Sanna! Ska kolla på lite saker. Mår dock sådär, är jätteförkyld och efter att varit utomhus hela kvällen blev det ju verkligen inte bättre! Jag tänker bara ta det lugnt ikväll och kanske köpa lite godis och mysa!
Kram 

House/Room inspo

 

Inspiration

 
Jag får faktist väldigt mycket inspo nu förtiden från olika håll. Älskar typisktloviisa.blogg.se! Nästan min favorit blogg! Men dem klär sig sjukt snyggt! Sedan får jag lite från elsas blogg, även om det inte riktigt är min stil! Sedan lite chloé, andrea lindelöw och Nicky!
 
Men jag har faktist väldigt svårt just nu att bestämma vilken stil jag vill ha! Älskar lovisas stil vilket är ganska mainstream, sen älskar jag Elsas vilket är mer baggy sen gillar jag nickys vilket är mer magtröjor och sånt! Jag är en mix mellan alla typ, men vill liksom hitta min egen stil! Inte en blandning mellan andras liksom! Deep, haha!
Aja, får se hur det blir! Kommer ju antagligen köpa mycket kläder i usa och då får jg väl se hur det blir!
Kram  

Boyfriend jeans


Idag hade jag mina boyfriend jeans och min gula oddmolly blus! Så himla skönt! Har verkligen inte mått bra idag, skulle gått hem men vi hade prov sista lektionen så jag tig en Alvedon och var kvar! Var ändå rätt sp glad att jag stannade för provet gick sp bra och jag mådde bättre efter ett tag! 

Men nu mår jag dåligt igen så jag skippar träningen ikväll, tråkigt men hellre det än att bli mer sjuk! Datorn laggar fortfarande men ska försöka fixa det, för som sagt så har uppdateringen varit usel! 
Kram

9/11

 

Nya iphone

Nu har ju den nya iphone 5 kommit ut, eller rättare sagt dem två nya! Jag tycker dock 5c inte alls är så snygg men 5s är skitcool! Jag har inte kunnat göra några bra inlägg idag för iphoto vill inte funka så kan inte ladda över bilder! Men ska testa att starta om datorn nu och se! Annars har jag bara pluggat matte och nu skajpar jag med Sanna!
Kram 

American pancakes

Är hemma nu och har precis gjort amerikanska pannkakor! Sen ska jag plugga matte! 
Kram

Hey guys

 
Hej! Kom hem från att ha varit barnvakt för en timme sedan! Har ätit och just nu fixar jag lite. Som ni kanske ser har jag bytt header, supernöjd! Sedan så ska jag plugga lite svenska, engelska och matte. Sedan vid 9 blir det svenska hollywood fruar!
Kram 

Q/A - Abercrombie jeans

Jag är vanligtvis en 25/29 i hollister jeans, så tycker du jag ska ta 0s eller 2s i abercrombie jeans?
Asså jag tror 0R är bäst, för Abercrombie och Hollister jeans töjer sig bra mycket, man får kämpa lite i början men det är nog värt det i slutet! Sen tycker jag att Abercrombie jeans är större i storleken än Hollister. Jag har en storlek mindre i Abercrombiejeans än vad jag har i Hollister, vet inte varför. Men om du inte vill chansa så funkar säkert 2R lika bra. 0R är ju samma som 25 i midjan och 2R är 26 så ja. 
 
 
Jag tog svaret från rosanna, länk i profilen! Haha men hon hade skrivit så bra och det är antagligen samma person som har frågat! Annars, här är svaret!
Kram

Flowers

 
Ralph Lauren tröja // Abercrombie klänning // Ilse Jacobsen skor // 
Söndagens outfit 

After ski - Åre 2013

 
Här är några bilder på afterskin i Åre från i vintras! Jag följde med Sanna och hennes familj till Åre under sportlovet och då gick vi på en afterski där som var jätterolig!

Bracelets & Bangles

Bracelets & Bangles
 
Är verkligen sugen på några nya fina armband! Jag vill verkligen ha något som jag har på mig ofta och inte bara dem flätade man har liksom! Älskar alla dessa på kollaget. Dock tycker jagd et känns tråkigt att köpa det själv av någon anledning, tycker det är roligare att få det i present så får väl önska mig det i julklapp eller så! 
Kram 
 

Happy birthday

Bilder från Sanna
Idag var jag och Sanna hos Amanda som fyllde 20 år! Amanda är Sannas familjekompis eller hon är mer typ som en syster till Sanna så jag känner henne ganska bra! Men först köpte jag och mamma lite blommor till henne och sen kom jag till Sanna vid 12. Sedan gick vi till Amanda vid typ 2 och resten kom vid 3! Det var supermysigt och dem hade köpt massa goda minimuffins!
 
Sedan gick vi hem till Sanna igen och fotade och snackade och så! Får se om det blev någon bra bild så kanske det blir någon ny header! Men nu har vi precis ätit här hemma och nu ska jag bara ta det lugnt!
Kram 
 
 

yummy in my tummy

Detta är så gott och mättande, även supernyttigt! Det är naturell kesella och jordgubbar så det är superenkelt. Nej men det är sjukt bra att äta efter träning och även till frukost som jag gjorde idag! Mums!
Kram 

Last boattrip of the year

 
Hej! Det var längesen jag gjorde ett ordentligt inlägg så sorry, har liksom inte haft något att skriva om! Igår var jag iallafall hos sanna till typ 9 eller så och då hämtade Daniel mig. Sen somna jag runt 12 för jag var såå trött och hade sån sjuk träningsvärk!
 
Idag har vi varit ute med båten. Mormor är hos oss och hon har inte sett den! Det har varit typ 25 grader och superfint väder, jag hade till och med short och linne. Det var nästan som sommaren, det var bara lite kallare när man åkte för det blåste mycket kallare. Men det var sjukt mysigt, sen köpte vi glass och nu är vi hemma! Ikväll ska jag och Daniel vara hemma och vara med mormor för Mamma och Tony ska bort. Så det blir thaimat och mys!
Kram 

Prime babes

Åhh, testade höga primeboots idag! Har aldrig testat dem förut förutom min mammas och då tyckte jag dem kändes så mammiga! Men testade svarta idag och herregud vad snygga! Efter jag har köpt det jag vill i USA och så, så ska jag lätt börja spara! Blir kanske inte två par uggs eller ens ett par (om dem nt är billiga) så jag sparar lite!

Just nu är jag hos Sanna! Vi har varit i Täby centrum väldigt länge och nu käkar vi bara godis och kollar på tv!
Kram

Bilder från andrealindelow.blogg.se.
 

Top 10 fave bags

Top 10 fave bags
 

Same love

Såg denna på zaras blogg och herregud vad underbar! Man bara ler igenom hela videon!
 

Sportsday


I love dresses

Klänning - JC // Tröja - Ralph Lauren // Primes // Väska - Lexington // Tights - H&M?
 
Idag har gått ganska långsamt, eller dem tre sista lektionerna var lite sega även om dem var ganska roliga. Vi hade syslöjd där vi fick börja sy som en fick, t.ex mobilfodral eller så. Sedan hade vi bild där vi fick rita av frukter, jag tyckte faktist det gick bra där!
 
Nu har jag ätit lite mellis och sen ska jag träna vid halv 7 med Sanna! Och imorgon blir det sports day i skolan! Ganska kul förutom att vi ska springa typ 1 mil, fast det är bra träning!
Kram 
 

Neverfull MM

 
Som många andra älskar jag mellan väskan från Louis vuitton. Så himla snygg och passar till allt! Den är väldigt dyr dock, runt 5000- 6000 kr vilket är sjukt mycket. Men snygg är den iallfall!
Kram 

The american flag

Tröja - Ralph Lauren // Byxor - Hollister // UGGs // Depeche bälte // Armband okänt
 
Kom precis upp till min underbara säng, haha. Idag har jag varit barnvakt från direkt efter skolan och kom hem vid 6. Sedan har jag jobbat på vår presentation tills imorgon och nu har jag precis ätit middag. Mormor kom även upp till oss idag från blekinge vilket är supermysigt!
 
Imorgon ska jag och Sanna på ett Box pass på Friskis. Har gått på det passet innan och det är så otroligt kul och man känner verkligen av det dagen efter. Så himla härligt. Men ikväll ska jag också kolla på Svenska Hollywood fruar klockan 9 och sen soova!
Kram
 
 
 

Ugg australia classic mini

UGG Australia classic mini
 
Älskar verkligen låga Uggs. Haha, älskar älskar UGGS i allmänhet, vad skulle man annars ha på fötterna under vintern liksom. Dock är dem ganska dyra i Sverige men i USA är dem inte det så då får man slå till. Till och med mamma ska köpa ett par då. Nej men eftersom dem är så dyra så finns det ju typ motsvarande som t.ex Shepards (dem jag har på bilder) dem är exakt lika sköna och kostar nog 1500 kr mindre så tips till er!
Kram 
 

Bloggar jag läser mest just nu

Klicka på bilderna för att komma till deras bloggar! Stort tiiips! 
 

Yoga


Lets go swimming

 

Tomatoes n´ Cheese

Heej! Jag tänkte berätta lite om helgen! I fredag var jag då barnvakt, det gick superbra. Jag stannade till klockan 8 då deras föräldrar kom hem och sedan stack jag direkt till Sanna. Vi badade och myste bara, vi kollade bland annat på transformers vilket var ganska bra. Sedan kom lollo vid typ 11 eller så. Alla våra föräldrar var hos Lollos föräldrar så jag och lollo gick hem till Lollo runt halv 2 och så gick jag hem med Mamma och Tony.
 
Igår så gjorde jag inget på hela dagen eftersom jag var så otrooligt trött. Men senare på kvällen runt halv 9 eller så kom Lollo. Vi gick för att köpa godis på Ica när hennes killkompis ringde, eller aa en bekant till mig så vi stack istället hem till Johan och var där med några. Sedan stack vi hem till mig och kollade på film och somnade runt 2. 
 
Sedan idag har vi inte gjort så mycket! Men sedan ikväll så har jag städat mitt rum och fixat lite. Skönt att få undan allt onödigt!
Det var min helg!
Kram 

Miami

I will shop til I drop
 
 
Här är en del jag ska köpa i Miami! Dock så ska jag inte köpa precis detta men det är liksom ett kollage på massa olika grejor! Det jag vet jag ska köpa är uggs, Juicy byxor och True religion byxor men självklart skulle ju allt annat sitta fint också!
Kram 
 

Q/A

Vart beställde du den?
Jag beställde den på Lexingtons egna hemsida (här)! Dock var det i somras och den var på 50% rean så den kan nog vara slutsåld!
Kram
 

RSS 2.0