Prommis


Elin och jag hade inget att göra så mamma föreslog en prommis! Så vi gick till ett café! Verkligen värt att gå 45 min för att få detta! 
Hoppas ni får en bra lördag! 
Kram


Cold weather


Uggs / Abercrombie byxor / Ralph Lauren skjorta // COS mössa // MBMJ väska // Peak jacka 






Victoria´s secret

 
Inte igår dårå

Christmas time

 
Jag älskar verkligen julen, allt som har att göra med julen. Lussebullar, pepparkakor, julgran och julpynt, julkänsla, samlas och träffas och självklart lite presenter sitter aldrig fel. Nej men julen är något jag verkligen uppskattar, inte presenterna (eller dem uppskattar jag självklart också) utan att ha en dag som verkligen alla inte tar för givet, utan alla vill bidra till att göra det till en speciell dag. Det är liksom inte som en födelsedag då en person njuter utan det är dag då alla gör det, alla i hela världen. T.ex midsommar, man får ju inte midsommarkänsla? Eller? Men det jag egentligen ville komma fram till var att det är så mysigt att alla börjar julpynta och man får verkligen den där varma känslan i magen. Som barnen jag är barnvakt till hade gjort ett pepparkakshus, hur mysigt?? Och som t.ex picmonkey har ändrat till deras juldesign eller juldekorationerna på biblioteksgatan eller julskyltningen på NK, sånna grejer gör verkligen julen till något speciellt. 
Kram 

Q/A - 30daychallenge

Jag skulle aldrig klara det, men kan du inte dokumentera hur det går - om det är svårt/lätt, om du känner dig hälsosammare, om det var värt de... :)

Absolut kan jag dokumentera det, dock kör jag inte alls lika hårt med maten, eller jag skippar godis, chips, glass och läsk och "junk food" men eftersom jag inte är så gammal så skippar jag att utesluta t.ex ljust bröd och dessutom pepparkakor och lussebullar eftersom det är advent på söndag. Men hittils går det jättebra, jag märkte redan igår att jag blev sugen på nåt men då gjorde jag en liten smoothie vilket hjälpte lite mot "suget". Jag kan lägga ut receptet för den är sjukt god och nyttig.
 
Hittills skulle jag inte säga att jag känner någon skillnad alls, men det är ju inte konstigt för jag har bara hållit på i 4 dagar men jag kan absolut känna mig gladare för att jag gör det liksom, lite stolthet! Det jag tycker är så bra med programmen är att träningen ökar och blir jobbigare vilket är lite kul att utmana sig själv! Men som sagt kör jag  inte alls stenhårt eftersom jag gör det ju inte för att gå ner i vikt eller så utan för att bli lite hälsosammare och bli lite mer vältränad. Men man känner sig faktist lite glad av att se lappen med programmet på spegeln och få kryssa av dag för dag, så jag tipsar det till er som vill utmana er själva!
Kram 
 
 

Nu kör vi

 
 

New hat

 
Hej! Igår i stan köpte jag denna mössan ovanför fast i grått. Jag tog bilden från Sanna för som ni alla vet så har jag ingen kamera. Men den är såå skön för det är cashmere, dock är den lite stor för mig men den funkar ändå. Jag hade inte tänkt köpa någon mössa först men sen hittade jag inte min andra mössa (hehe 2 mössan jag slarvade bort på några månader) så då passade jag på att köpa en, men sedan idag hittade jag den i mitt skåp i skolan så det var bra! Den är väldigt lik FWSS mössan som jag tänkte önska mig i julklapp men jag tänkte, varför inte slå till nu liksom? Men den kostade 350 från COS!
Kram 

Q/A - UGG´s


Kan du inte tipsa om vilka färger som är snyggast på uggs?
 
Jag kan försöka svara på detta men jag kan ju bara säga dem jag tycker är finast! För det första varierar det sjukt mycket på hur man matchar det osv som allt annat, och för det andra så har alla helt olika stil så dem färgerna jag gillar betyder det inte att till exempel du gillar! Men jag tycker att modellen mini är snyggast just nu eftersom det är en liten förändring från det väldigt mainstreama liksom. Sedan gillar jag alla färger, men dem som passar mig är typ naturliga som chocolate, chestnut, svart men jag gillar även mörkblå, knallröda och vinröda men även dem glittriga i svart och silver! Så jag tycker du ska tänka på vad du vill ha, ett par som sticker ut eller är mer standard? Men jag tycker personligen det är sjukt coolt med ett par lite mer annorlunda och om du känner dig bekväm med det, go for it! 
Hoppas det hjälpte lite,
Kram 
 
Untitled #44 
 
Här är dem jag gillar mest, så det är bara att klicka på bilden så hittar du alla!

Leopard

 
Uggs // Cheap Monday jeans // Zara kappa // Longchamp väska // H&M mössa (Sannas) 

Hunger games 2

 
Hej! Just nu är jag med Elin här hemma! Vi åt precis tacos vilket var supergott! Ikväll ska jag iallafall på Hunger games med min brorsa och hans kompisar, den verkar såå spännande! Den börjar 9 så tills dess är jag med Elin!
Kram 

Random inspo

 
 
 

Mini uggs

Wouldn´t mind another pair
 
Är lite småsugen på ett par till låga uggs, i antingen svart, grått eller någon superknallfärg! Men jag har annat jag hellre vill ha som t.ex en ny kamera! Min förra gick inte på försäkringen eftersom det var liksom lite mitt eget fel eller vad man ska säga och då betalar mamma och Tony vad min förra kamera kostade men eftersom jag vill ha en annan dyrare så betalar jag mellanskillnaden! Så det står nog högst upp på sparlistan! Dessutom har jag redan 3 par och behöver inte fler, men damn vad snygga dem är!
 
 
 

Harriiiboiii

 
Sanna la ut en så gullig video på henne hund Harry! Jag har själv ingen hund, eller i vår familj och jag är ju väldigt ofta hos Sanna så hennes hundar Harry och Svea är så nära jag kan komma. Love them soooo much! Jag skulle sååå gärna vilja ha en hund och har alltid viljat men eftersom vi reser så himla mycket och så, så skulle vi inte kunna ge den en superliv vilket jag tycker hunden ska få om man köper en. Men HÄR är Sannas blogg!
Kram 

Happy


RL tröja // Abercrombie byxor // Primes // Zara kappa 



About me

DIG:

1. Hur lång är du ?

Runt 160-165! Så en kortis :))

2. Vad pluggar du ?

Jag går fortfarande i grundskolan men sen vill jag plugga ekonomi och antingen marknadsföring, juridik eller ekonomi/ekonomi!

3. Har du långt hår ?

Ganska, eller ja! Har dock ganska lockigt så det blir ju annä längre rakt

4. Sminkar du dig ?

Ja, bare minerals på vardagar och jag brukar oftast inte sminka mig på helgen!

5. Vad har du för färg på dina underkläder just nu ?

Turkosa, haha!

FAMILJ:

1. Bor dina föräldrar ihop ?

Japp!

2. Vem är bäst, mamma eller pappa ?

Båda är lika bra men är väl kanske närmast mamma!

3. Vad är det senaste du sa till din mamma?

Typ hejdå, älskar dig! Hon stack precis till sin yoga näämligen!

4. Hur många länder har du varit i?

Kanske typ 15, vet inte exakt! Men vi älskar att resa i vår familj!

5. Vem i din familj stör du dig mest på?

Ingen tror jag, jag bråkar nästan aldrig med mina föräldrar och småtjafsar väl ibland med min brorsa men annars inget särskilt!

6. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon?

Det beror på vad "hitta på" menas med? Kanske förra veckan vi gjorde något bara han och jag men annars så träffas vi ju hela tiden!

KOMPISAR:

1. Vem har du varit kompis med längst ?

Lollo världens bästa, från 2 års ålder and still my best friend

2. Vem känner dig bäst?

Vad svårt, alla känner mig på olika sätt men det är nog Lollo eller Sanna, eller typ Elin! Men Lollo har jag ju alltid kännt och henne kan jag verkligen säga ALLT till för det blir liksom inte stelt mellan oss men Sanna kan jag ju berätta allt viktigt för också!

3. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du

gjorde det ?

Nej, inte hatar! Men om en nära kompis provar en tröja och frågar vad jag tycker och jag hatar den så säger jag väl kanske att den var "sådär". Fast jag hatar ingen av mina kompisars kläder såå jag skulle tro dem drev och börja skratta, haha!

4. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar ?

Nej, jag umgås oftast med dem jag vill! Fast har dock svårt för att säga nej ibland för jag känner mig taskig! Fast kan alltid säga nej till mina närmsta kompisar om jag inte orkar!

VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar ?

Haha, ja! Vågar gör jag men det händer inte speciellt ofta! Eller det kan hända att jag typ skriker lite om jag är exalterad eller så men skriker inte så ofta av ilska!

2. Klä dig annorlunda ?

Jag har liksom på mig det jag gillar, vilket inte är speciellt annorlunda men jag tror nog jag vågar ha det mesta! Inte blyg på den fronten!

3. Vara dig själv ?

Ja, det kan jag nog påstå!

4. Visa dig i bikini/badbyxor ?

Aboslut!

5. Äta småkryp ?

Euww, nej det skippar jag gärna!

DIVERSE:

1. När tuggade du tuggummi senast ?

För ungefär 3 timmar sedan! Jag tuggar minst två tuggumin varje dag i skolan, hehe..

2. När var du på semester senast ?

Miami för typ 2-3 veckor sedan?
 
3. Vilken färg är det på din tandborste ?

Rosa/röd

4. Hur ofta duschar du?

Varje morgon, och tvättar håret med schampoo och så varannan dag men sköljer det varje dag!

5. När ska du gå och lägga dig Ikväll ?

Ganska tidigt, är väldigt trött!
 
 
 
 
 
 

I love it

Untitled #42
 
Uggs // Abercrombie byxor // RL skjorta
 
Äälskar denna outfiten!
Kram 
 

Miss summer

 
 
Åh vad jag saknar sommaren nu!
 

Marant favourites

 

Victoria´s secret


Isabel marant pour H&M


juicy sweater

 
Uggs // Byxor - Abercrombie // Hoodie - Juicy couture // Linne - okänd 
 

Q/A - VS väska


Det var någon som frågade var den här väskan kommer ifrån och man fick med den när man hade köpt något från Victorias secret! Så den var gratis och jag gillar den jättemycket!
Kram 

#Tumblrtuesday

 
 

Christmas wishes

Untitled #41
 
 
Hej! Nu är jag hemma och ska snart på yoga med min brorsa. Haha, han vill tydligen bli smidigare så det ska bli intressant att se! Men har iallfall gjort ett till litet wishlist kollage. Jag önskar mig då armband från typ MBMJ eller Tory Burch och örhängena från MBMJ, en ny FWSS mössa, Sims 4, mjukistofflor, Happy plugs, gellack och den behandligen och lite kläder! Jag har även min födelsedag 18 januari så när vi kommer hem från Mexico så är det bara typ 10 dagar kvar så jag lär ju önska mig det jag kanske inte får i julklapp då..
 
Jag har nog även bestämt mig för att om jag vill ha Louis Vuitton väskan så ska jag spara till den istället för att önska mig den, det kommer kännas så mycket bättre att veta att jag har köpt den själv! Så det är bara att börja spara!
Kram 
 

Miami video

Ta HD för bättre kvalitet! 
Enjoy!
Kram 

Q/A - Ralph Lauren kofta


Det var en som frågade vilken storlek jag hade på den här koftan, eller rättare sagt Nicole! Jag köpte den på Ralph Lauren barn som har storlekar upp till 16 år! Så den koftan är i storleken 14-16 år och sitter superbra! 

Jag har small eller x-small i andra kläder och är snart 15 så det borde funka för dem med dem storlekarna! Hoppas det hjälpte! 
Kram

Bästa




#Before i die


My closet

 
Här är då en del där jag förvarar mina kläder, alltså en garderob haha! Resten har jag i mina byråer! Jag vet verkligen inte om jag gillar den, eller jo jag gillar den för den är liksom så mysig men jag vill helst ha alla mina kläder på ett ställe så jag funderar på att spara till en större garderob men jag vet inte? Vad tycker ni? 
 
Men denna garderoben är liksom inbyggd i väggen med en dörr för så när dörren är stängd så har man ingen aning om att det är nåt där liksom. Från början var det ingen garderob utan det var hyllor ända ut men jag tycker det är så kul att fixa om och så, så jag "designade" den och sen hjälpte tony mig att bygga den. Dock hann vi inte med att fixa en del som ni kanske ser högst upp vid hyllorna men det spelar inte så stor roll!
Kram 

Off we go




Todays details





Caution - alligator in area

 
När vi var i Miami åkte vi till ett träsk som heter Everglades! Man kunde där åka airboats (sök bara på det så får ni se hur dem ser ut) genom träsket som bara var ungefär en halvmeter djup. Vi hade sjukt tur och fick en superbra ledare och vi fick se 3 vilda alligatorer, vissa får inte ens chansen att se en!! Vi hade också turen att se en alligator på "land" som på tredje bilden för vi var så nära och kunde ta sjukt coola bilder! Det var supervärt att ta en mindre, privat airboat som vi tog eftersom man kunde därför få bättre bilder, längre tur och det var lugnare osv. 
 
Efter turen i träsket fick vi hålla en alligator bäbis som var sjukt söt! Den var verkligen jättemjuk och len men hade däremot väldigt vassa tänder men det gjorde inget om man höll den rätt! Så vi alla i familjen fick testa att hålla den vilket var superkul! 
 
Jag rekommenderar er verkligen att åka dit om ni är i närheten, och som sagt hette det Everglades, för det var verkligen en otroligt rolig upplevelse!
Kram 

Favourite outfit

 
Uggs (nya)  // Abercrombie byxor (nya) // A&F tröja (nya) // A&F Jacka (nya) // Hollister tshirt // H&M mössa
 
Har ingen kamera som sagt så det får bli dåålig kvalitet bilder...

Key west

 

Under vår Miami resa så ville vi gärna åka till Key West vilket vi redan hade bestämt från innan! Det var sjukt härligt där så vi stannade en natt till eftersom det var ledigt på hotellet och det var så härligt där! Efttersom det var Halloween var det lite "fest" och folk gick utklädda på gatan. Andra dagen, då vi egentligen hade tänkt åka tillbaka till Miami stannade vi och hyrde cyklar och cyklade runt och kollade på ön. Det är verkligen en sjukt underbar ö som jag absolut tycker ni ska besöka om ni är i Miami. Sedan cyklade vi ner till en strand och solade och badade hela dagen, och sedan hyrde vi en liten större, fast ändå väldigt liten, cool vattenskoter som 4 fick plats i vilket var sjuuukt roligt! Sedan åt vi middag och åkte därifrån dagen därpå!
Underbart!
Kram 

Orange is the new black

 
Jag började precis titta på denna serien och har kommit en liten bit. Sjukt bra måste jag säga!
Kram 
 

USA shoppingen

 
1. Allt från Abercrombie förutom jeanskjortan som är från American Eagle
2. Allt från Ralph Lauren
3. Juicy Couture tracksuit
4. Allt från Victorias secret förutom Bh:n från Gilly Hicks, VS väskan fick man med vid köpet
5. Alla byxor från Abercrombie
6. Jeans från True Religion, bruna byxor från Ralph Lauren
7. Jacka från Abercrombie
8. Krämer, mist och tvål från Victorias secret
9. Bare minerals foundation, brunpuder och primer
10. Gilly Hicks joggingbyxor
11. Mini Uggs
 
Kram 
 

Miami beach

 
På tisdagen åkte vi till Miami Beach för att få se det. Vi hade hyrbil i Miami hela tiden vilket var superskönt så vi kunde åka vart vi ville lätt liksom. Men vi åkte iallafall till South beach och kollade. Där var det supermysigt och vi åt lunch där vid ocean drive. Sedan gick vi och kollade lite på stranden vilket var fint, men inte på samma sätt som typ Thailand men det kändes som en vanlig USA strand. Om ni nån gång åker till Miami så tycker jag absolut ni ska åka dit eftersom jag gillade det betydligt mer än till exempel inne i stan där det egentligen inte fanns så mycket intressant. Så besök absolut South Beach. 
Kram 
 
 
 
 
 
 

Gårdagen

Bilderna från SANNAAA
 
Igår var jag med Elin först sedan åkte vi till Greta och var där till ungefär halv 8 och sedan tog vi tåget hem. Det var så mysigt att träffa alla igen och ha en liten reunion! Hade inte träffat Sanna på mer än en vecka så det var härligt att få träffa henne!
 
Nu kom jag precis hem från utvecklingsamtal och det gick super! Sedan vid typ 11 eller så kommer Sanna hit och hon har tagit med sin kamera så jag kan fota shoppingen!! Sedan ska jag väl antagligen plugga lite och se till att lägga mig tiidigt!
Kram 
 

Waiting

My new traack
 
Åh vad det är skönt att bara vara hemma! Idag och imorgon har vi nämligen SPT (Student, parents, teacher) alltså utvecklingssamtal så istället för att ha det på eftermiddagarna så är vi i Engelska skolan lediga. Jag har mitt samtal imorgon så idag är jag helt ledig! Elin kommer om ungefär en timme sen kanske vi ska träffa Sanna och Greta.
Kram
 

Saw grass Mills

 
Förra måndagen, alltså första hela dagen i USA så åkte vi till en outlet som heter Saw grass mills. Det fanns sjukt många olika märken och var hur stort som helst! Nästan allt låg på 25 - 75% billigare än här hemma och som vi vet sen USA förra året så har outlets där ett väldigt stort och bra utbud. Jag har för mig att där det låg hette "Sawgrass" ,men jag är inte säker. Det tog ialllfall ungefär en halvtimme för oss att ta oss dit och vi bodde lite utanför Miami city.  HÄR är deras hemsida där ni kan läsa om alla märken, öppentider och adress. Men jag tipsar sjukt mycket om denna outleten!!
Kram 

Wooww

Beanieeee
 
 
 

Mina kabelstickade

 
Ralph Lauren // Gant // Ralph Lauren
 
Älskar kabelstickade!
Kram 

B&W

Tagna från Sanna
Förlåt för inte så jätte kreativa inlägg men jag hade tyvärr inte tid eller ideer! Det kommer massa bra rese inlägg när jag kommer hem! 
Kram 

RSS 2.0